Hikayeli FPS oyunu tavsiyesi

Hep klasik oyunları öneriyorsunuz. Crysis mı kaldı, Mafia mı kaldı.

Bütçe belirtmemişsiniz ve bu yüzden ben Shadow of Mordor ve devamı olan Shadow of War öneriyorum.

AC Odyssey ve Origins 'e de bakabilirsiniz. Shadow of the Tomb Raider da kısadır ama güzeldir.
Bunların hangisi FPS? Önerdiğin oyunların hepsi "third person shooter (TPS) veya role playing games (RPG)". Adam FPS önerisi istemiş. Hikaye tabanlı güzel FPS oyunu nadiren çıkıyor bu yüzden klasikleri öneriyoruz.

Oyun eski olunca ne oluyor? Mafia 2, Batman Arkham City ve Crysis son 10 yılda çıkan oyunların neredeyse hepsini tokatlar.

Hep klasik oyunları öneriyorsunuz. Crysis mı kaldı, Mafia mı kaldı.

Bütçe belirtmemişsiniz ve bu yüzden ben Shadow of Mordor ve devamı olan Shadow of War öneriyorum.

AC Odyssey ve Origins 'e de bakabilirsiniz. Shadow of the Tomb Raider da kısadır ama güzeldir.
Piyasa kalite kokuyor da sanki biz oyun önermiyoruz.

Bu ekran kartına göre o oyun çok ağır değil mi ya :D Şaka bir yana cidden gerek yok o oyuna Rx580 var adamda

Bro PUBG Ulta ayarlarda Rx580 ile kaç fps alıyorsun bende Rx580 ekran kartlı pc alıcam yazın Allah nasip ederse.
Bunu alsanız daha iyi değil mi ?MSI Radeon RX 590 Armor 8G OC Graphics card PCI V341-295R Ekran Kartı - Nanokatalog
Sen kaliteden bahsediyorsun, hikaye değil ama ?
Metro ve Mafia serisinin hem kalitesi var hem hikayesi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı