Hikayeli oyun önerisi

Yok hiç fark etmez eski nesilleride seviyorum.

O zaman sana eski nadir en iyi oyunları söyleyeyim.
1.Half-Life serisi (eğer oynayıp bitirdiysen hepsini güzel bir haberim var. Half-Life 2'nin yan mod oyunu var. Entropy Zero 1 ve entropy Zero 2 bütün modları kötüydü sadece aralarından entropy Zero iyi çıktı ve ekiple yapılmış bir oyun olduğu kadar işin şaşırtıcı tarafı oyun 0 TL 🤣 bu kadar emek verilmiş böylesine kaliteli bir oyunu 0TL olarak vermeleri ekibin insanları düşünmesine bağlıyorum çok düşünceli davranmışlar. Bu oyunuda aynı şekilde ilk 1.sini oynayın sonra 2ye geçin, bu oyun aynı çıkmayan Half-Life Episode 3 gibi bir şey ve bazı oyunlara gönderme var şiddetle oynamanı tavsiye ederim.)

2.return to Castle Wolfenstein(sadece bu ilk oyunu iyiydi sonraki oyunlarının fragmanına baktım pek yeterli değildi ilk oyunun atmosferi korkusu heyecanı aksiyonu bayağı iyi.

3.Dark messiah of might and magic (bu oyunda Assassin olabiliyorsun. Assassin Creed'deki gibi otomatik vuruş yok Assassin's Creed'e izledim sıkıcıydı Assassin hissini yaşatmıyor ama bu oyunda o hissiyat bayağı iyi düşmanlara arkadan yaklaşıp bıçaklıyorsun 1.şahıs olarak. Karakter olarak yetenekler var onları seçmene göre karakterin işlevini seçiyorsun büyücü savaşçı ve asassin yetenekleri var :) )

4.Halo serileri (bu oyunda çok iyi )
Çocukluğumun kaliteli oyunları bunlar :) şimdikiler gibi değil.
 
Arkadaşlar oynayacak hikaye bazlı oyun serileri arıyorum. Mutlaka oyna dediğiniz oyunları yazarsanız sevinirim.
Oynadığım seriler:
RDR 1-2
Dark Souls 1 2 3
Dying Light 1 2
Batman oyunları.
Detroit.
TWD.
Witcher serisi.
Doom.
Crysis.
Assassin's Creed.

Bu oyunalar dışında oyun önerirseniz sevinirim(oyun serisi olmak zorunda değil tek oyunda olur)
TLOU öneririm. Sizin oynadıklarınızdan Witcher ile Detroit arasında kaldım, sizce hangisine başlayayım?
 
Tamamen yeni bitirdiğim için söylüyorum: Twin Mirror. Seçim odaklı Beyond Two Souls, Detroit gibi. Eneba'da 20 küsür lira birşeydi.
 

Geri
Yukarı