Hikayeli oyun önerisi

Jefitou

Hectopat
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Bir konuda sizlerin engin fikirlerine ihtiyaç duyuyorum, cevaplarınıza epey kıymet vereceğimden emin olabilirsiniz.

Konuya gelecek olursam, bugüne kadar eskilere gitmek gerekirse Prototype'dan Batman'ın ilk serilerine kadar dahi indim. Watch Dogs, RDR2, TLOU, Mafia1-2-3, GTA serileri ve hikayeleri gibi birçok oyunu oynadım. Fakat hikayeli oyun önerisine ihtiyaç duyuyorum. Tüm fikirlerinizi ekran karşısında bekliyorum sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
god of war, the witcher 3, sekiro, elden ring, ghost of tsushima bu oyunları oynayabilirsin, arasından beni en çok etkileyen sekiro oldu

İyi günler, sana birkaç tane oyun önerisiyle geldim:

• The Witcher 3
  • Cyberpunk 2077
  • God of War
  • Assassin's Creed
  • Dark Souls serisi
  • Control
  • Max Payne 2
Bunlar tamamen kendi görüşlerim ve önerilerimdir. Bakabilirsin, hepsine. Hoşuna giden varsa, iyi oyunlar!

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Bir konuda sizlerin engin fikirlerine ihtiyaç duyuyorum, cevaplarınıza epey kıymet vereceğimden emin olabilirsiniz.

Konuya gelecek olursam, bugüne kadar eskilere gitmek gerekirse Prototype'dan Batman'ın ilk serilerine kadar dahi indim. Watch Dogs, RDR2, TLOU, Mafia1-2-3, GTA serileri ve hikayeleri gibi birçok oyunu oynadım. Fakat hikayeli oyun önerisine ihtiyaç duyuyorum. Tüm fikirlerinizi ekran karşısında bekliyorum sevgiler.
Baldur's Gate 3.

Eğer kovboy oyunları tarzı,at sürme tarzı oyunlar seviyorsanız RDR2 kesinlikle.
Daha çok özel güç,savaşlı istiyorsanız The God Of War serileri.
Zombi tarzı oyunlara ilginiz varsa The Last Of Us Part I ve Part II

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı