Hikayeli oyun önerisi

PolterGeist

Hectopat
İyi sosyaller. Oyun arıyorum ancak bulamadım. Siz ne önerirsiniz? Hikayesi iyi, yüksek grafikli oyun arıyorum.
Oynadığım oyunlar.
Detroit.
RDR2.
Beyond Two Souls.
Heavy Rain.
GTA IV - v
God of War + Ragnarok.
Bütçe fark etmez.

İyi sosyaller. Oyun arıyorum ancak bulamadım. Siz ne önerirsiniz? Hikayesi iyi, yüksek grafikli oyun arıyorum.
Oynadığım oyunlar.
Detroit.
RDR2.
Beyond Two Souls.
Heavy Rain.
GTA IV - v
God of War + Ragnarok.
Bütçe fark etmez.
The Last Of Us Part I - Part II oynamanızı kesinlikle tavsiye ederim.

Star Wars serisine bakabilirsin en sondan bir önceki oyun olan Jedi Survivor'u çok beğenmiştim şahsen.
Witcher serisi.
Metro serisi.
Mafia serileri.

Hocam klasik olacak ama Dying Light 1, 2
Metro exoudus.
Yazmayı unutmuşum hocam kusura bakmayın. Onlar da var ancak hiç sarmadı beni.

Star Wars serisine bakabilirsin en sondan bir önceki oyun olan Jedi Survivor'u çok beğenmiştim şahsen.
Witcher serisi.
Metro serisi.
Mafia serileri.
Ghost of Tsushima, Metro serisi, Uncharted, Cyberpunk 2077

The Last of Us Part I - Part II oynamanızı kesinlikle tavsiye ederim.

The Last of Us Part 1 - Cyberpunk 2077 - Ghost of Tsushima - Uncharted - arasında kaldım. Sizce hangisi iyi olur? Bu arada 8 GB RAM + 4050 var kaldırır mı optimizasyon problemi yaşar mıyım?

@PolterGeist Oyunlarda herhangi bir problem yaşayacağını zannetmiyorum. Oyun konusunda ise senin zevkine bağlı bütçe sınırı yok diyorsan hepsini oynarsın.

Mafia
Witcher
Call of Duty MW Serisi (sadece MW3 için bir Remastered yok.)

Mafia'yı oynadım. Witcher oynarken kötülüğünden baygınlık geçirdim. Call of Duty ise oynadım. Teşekkürler.

@PolterGeist Oyunlarda herhangi bir problem yaşayacağını zannetmiyorum. Oyun konusunda ise senin zevkine bağlı bütçe sınırı yok diyorsan hepsini oynarsın.
The Last of Us Part 1 - Cyberpunk 2077 - Ghost of Tsushima - Uncharted - Hogwarts Legacy hangisi daha iyi olur şu an için bir oyun alacağım.

Herkese hitap edecek bir oyun değil ama Death Stranding. Oynanışı alışılmışın dışında. Ancak senaryosu oldukça sağlam. Sinematikleri filan bayağı iyi. Yan görevlerle uğraşmayıp ana senaryodan yardırırsan dizi izler gibi akar gidersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı