Hikayeli oyun önerisi

Cyberpunk, Witcher, CoD Cold War, Assassin Creed Odyssey, God of War, Spider-Man, Control, Days Gone, Alan Wake, Resident Evil, Mortal Kombat, alien, Ghost of Tsushima, RDR 2, Fallout, Mafia, Dead Space, callisto protokol, vampire: The masquerade bloodlines.

Reis üşenmemiş ne bulduysa yazmış.

İyi sosyaller yakın zamanda TLOU1 ve 2'yi peş peşe bitirdim aslında ilk hikayeli oyunlarım gibi bir şey oldular neyse TLOU gibi saracak hikayeli oyun arıyorum özellikle Steam'de İtemsatış gibi yerlerden temin edebileceğim(malum fiyatlar) veya Xbox Game Pass'te olan oyunlardan olursa daha iyi olur.

Metro serisini öneririm. 3 oyunluk mükemmel deneyim.

İyi Sosyaller yakın zamanda TLOU1 ve 2'yi peş peşe bitirdim aslında ilk hikayeli oyunlarım gibi bir şey oldular neyse TLOU gibi saracak hikayeli oyun arıyorum özellikle Steam'de İtemsatış gibi yerlerden temin edebileceğim(malum fiyatlar) veya Xbox Game Pass'te olan oyunlardan olursa daha iyi olur.
WUCHANG fallen feather ve Expedition 33

Quantic Dream'in yaptığı 3 adet taş gibi oyun:
Detroit
Heavy Rain
Beyond two souls

Detroit ve beyond çok güzel oyunlar ama heavy rain'in hikayesi felaket güzeldir tavsiye ederim.

Ek olarak aynı şirketin bir oyunu daha var Fahrenheit indigo prophecy remastered. Daha oynamadım duruyor, güzel diye biliyorum.

Quantic Dream'in yaptığı 3 adet taş gibi oyun:
Detroit.
Heavy Rain.
Beyond Two Souls.

Detroit ve beyond çok güzel oyunlar ama Heavy Rain'in hikayesi felaket güzeldir tavsiye ederim.

Ek olarak aynı şirketin bir oyunu daha var fahrenheit indigo prophecy Remastered. Daha oynamadım duruyor, güzel diye biliyorum.

Sağ olun hocam zaman buldukça sıra sıra denemeyi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı