Hikayeli oyun önerisi

Hocam Detroit bence oynamalısın. Mafia 1'i oynadıysan bence 2'yi de almalısın hikayesi güzel.

Hocam sağ olun interaktif oyunları çok seviyorum zaten resmi incelediyseniz firmanın iki diğer oyununu bitirdim ama SSD'm çok kötü 128 GB :( bu yüzden Detroit oynayamıyorum. Mafia 2 dersenizde oyunu yıllar önce 5-10 kere bitirdim sadece son zamanlarda bitirmediğim için listeye eklemedim. Sağ olun tekrardan.

Mafia 2 oynayabilirsiniz Mafia Definitive Edition oynamışsınız.

Teşekkür ediyorum hocam yanıtı verdim diğer arkadaşa bakabilirsiniz sağ olun.

Ayrıca Crysis serisine de bakabilirsin.

Crysis 1 başlamıştım ama oyun beni çok boğdu ve hikayesi içine çekemedi ben biraz daha DRAM ağırlıklı oyunları seviyorum misal GTA 4, Heavy Rain tarzı.

Zaten beyond ile heavy i görünce direk aklıma geldi o yüzden söylemiştim sağlık olsun hocam umarım daha iyi sistemin de olur zamanla

Max Payne 1 ve 2 oynamışsın, Max Payne 3'te oyna.
Ek olarak Detroit Become Human. Heavy Rain ve beyond Two Souls tarzında bir oyun ve hikayesi çok sağlam onlarca farklı sonuda var.
Spec Ops The Line mutlaka oyna hem eski bir oyun olduğundan sistemin kaldırır hem de çok vurucu bir hikayeye sahip.

The operator oynayabilirsin, ajanlık yaptığın bir oyun genelde diyalog ve olayları çözme üstüne kurulu güzel denilebilecek ve içine çeken gerilimli bir hikayesi var.

Banishers ghost of New eden bakabilirsin fena olmayan bir hikayesi var seçimlerin bazı şeyleri etkiliyor.

Batman serisi ve BioShock serisini oynayabilirsin.

3. oyuna dair olumlu görüşler pek yok sanırsam o yüzden pek incelemedim ama inceleyeceğim.

Detroit için yorumumu bir arkadaşa yazdım SSD problemim var oyuna yetmiyor.

Spec Ops The Line baktım hikayesi çok iyi diyorlar ama savaş temalı oyunlar pek hoşuma gitmiyor CoD olsun, Battlefield olsun. Ama inceleyeceğim tekrardan sağ olun.

The operator duymamıştım inceleyeceğim.

Banishers ghost of New eden daha önce duymamıştım bakacağım.

Batman serisi çok tavsiye edildi inceleme fırsatım olmadı bakacağım.

BioShock infinite başlamıştım çok sarmadı bir şey anlamadım hikayesinden bırakmıştım.

Emekleriniz için sağ olun hocam bakacağım.

Zaten beyond ile heavy i görünce direk aklıma geldi o yüzden söylemiştim sağlık olsun hocam umarım daha iyi sistemin de olur zamanla.

Sağ olun hocam öğrenciyim ama çalışıyorum bir yandan inşallah önümüzdeki aylarda bütçemin yettiği kadarıyla değiştireceğim.

Hocam RDR 1 nasıl oynanır mı? Bende RDR 2 var oun öncesinde oynasam mı diye karar veremedim.

RDR1 RDR2 sonrasını anlatıyor hocam RDR2 oynadıysan 1. oyun sana kötü gelebilir malum RDR2 oyun dünyasının padişahı GTA 6 çıkana kadar da üstü gelmez. Ama açık dünya olarak da aşırı aşağı kalır yanı yok yine bir kovboy olduğunuzu hissediyorsunuz ve amacınız 2. oyunda olan bitenlerden sorumlu birkaç kişiyi yakalayıp devlete teslim etmek. Ben bitirdim bence oynanır ama 2. oyunun üstüne oynanırsa kötü gelebilir. Sonu da oldukça dramatik ve üzücü. Bende 2. oyunu satın aldım 2024 yazında 600 liraya ama malum oynamaya PC olmayınca bana öylece bakıyor Steam'de garibim :D eğer bana kötü gelmez diyorsan önce 2'yi bitir sonra 1'i bitir biri 1899 da geçiyor biri 1907.

RDR1 RDR2 sonrasını anlatıyor hocam RDR2 oynadıysan 1. oyun sana kötü gelebilir malum RDR2 oyun dünyasının padişahı GTA 6 çıkana kadar da üstü gelmez. Ama açık dünya olarak da aşırı aşağı kalır yanı yok yine bir kovboy olduğunuzu hissediyorsunuz ve amacınız 2. oyunda olan bitenlerden sorumlu birkaç kişiyi yakalayıp devlete teslim etmek. Ben bitirdim bence oynanır ama 2. oyunun üstüne oynanırsa kötü gelebilir. Sonu da oldukça dramatik ve üzücü. Bende 2. oyunu satın aldım 2024 yazında 600 liraya ama malum oynamaya PC olmayınca bana öylece bakıyor Steam'de garibim :D eğer bana kötü gelmez diyorsan önce 2'yi bitir sonra 1'i bitir biri 1899 da geçiyor biri 1907.
Tamamdır hocam sağolun şu andaki oyunları bitirdikten sonra oynamaya çalışıcağım

Eki Görüntüle 2613323

Merhaba hocalarım. Bilgisayarımda bu resimdeki oyunları bitirdim. Bana hikayeli oyun önerisinde bulunabilir misiniz?
Sistemim: 1050 Ti i5-760 16 GB RAM.

Hocam sahip olduğum oyunlara veya aklıma gelen oyunlara sistem gereksinimlerini kontrol ederek yazdım hepsini, yanına (-) koyduklarım sisteminiz yetiyor ama minimumda (+) koyduklarım ise önerilen ayarlarda oynayabilirsiniz.

Mount and Blade: Warband +
Alan Wake +
Alan Wake's American nightmare +
Batman: Arkham asylum +
Batman: Arkham City +
Batman: Arkham Origins +
Batman: Arkham Knight -
BioShock Remastered +
BioShock 2 Remastered +
BioShock ınfinite +
Black Mesa +
Crusader Kings 3 -