Hikayeli oyun tavsiyesi

Daha fazla  
Genelde simülasyon oyunları oynuyorum fakat hikayeli oyun oynamak istedi canım birden bire.
25 TL gibi bir bütçe ayırdım hikayeli oyun için, tavsiyelerinizi bekliyorum. Oynayacağım ilk hikayeli oyun olacak bu. Grafikleri benim için önemlidir.

Sistem;
RTX 2070
R5 2600X

GTA San Andreas'e ENB mod kurdugunuzda GTA 5'den bile daha iyi olabilir. GTA San Andreas'i deneyin.
Önerin için teşekkür ederim fakat Steam üzerinden bir oyun satın almak istiyorum. Mod kurmak ile uğraşmak istemiyorum kısacası. Var mı Steam üzerinden güzel ve maksimum 25 TL ile satın alabileceğim bir oyun?

Önerin için teşekkür ederim fakat Steam üzerinden bir oyun satın almak istiyorum. Mod kurmak ile uğraşmak istemiyorum kısacası. Var mı Steam üzerinden güzel ve maksimum 25 TL ile satın alabileceğim bir oyun?
Suraya girip oyunlara bir bakin derim.

Biraz bakındım fakat kendime göre bir şey bulamadım aradığım bütçe içinde.
Sizin oynadığınız ve gerçekten iyi olduğunu düşündüğünüz her hangi bir hikaye oyunu varsa söyler misiniz.
GTA San Andreas ve Undertale. Onun disinda Call of Duty serisi fakat Call of Duty serisi biraz pahali.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı