Hikayeli oyun tavsiyesi

Kendisi biraz eskidi ama FarCry 3 kesinlikle hikayesi saran bir oyundur. Benim için başyapıy bir oyundur. Şuana kadar sanırım 4-5 kere bitirdim, her yaz tekrar bitirme gibi bir ritüelim var da :D

İngilizce olması senin için - ise internette yamaları mevcut ve iyi işliyorlar. Kesinlikle oynamanı tavsiye ederim.

Şöyle oturup 4-5 saat iyi oynayıp hikayesini bitirebileceğin bir oyun öneriyorum. "Ryse:Son of Rome" üstelik şuan steamde 8.32tl. Türkçe dili desteklemese de tg yamanın yaptığı türkçe yaması mevcut oyunu türkçe yamalı da oynayabilirsin. Bir solukta bitirebilirsin.

Not: Bu oyunu tavsiye etme nedenlerimden biri söylemine göre hikaye oyun kültürünün tam olmaması. Bu oyun çok daha kısa sürdüğü için iyi bir giriş olacaktır. Ayrıca sistem özelliklerin iyi olduğu için bu oyundan çok daha fazla zevk alacaksın.

cats.jpg

Son bir kaç ay içinde bitirdiğim Hikayesi ortalama ve ortalama üstü olan oyunlar. En iyi hikaye hangisinde dersen The Witcher 3 derim ama Witcher kitap okumak gibidir herkes sevemez :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı