Hikayeli oyun videoları izleniyor mu?

Drachaos

Hectopat
Katılım
20 Eylül 2018
Mesajlar
446
Merhaba benim bir YouTube kanalım var 70 aboneye sahibim her ne kadar kaliteli içerik üretmeyi planlasam da aklımda şöyle bir soru var.

Kanalım popüler değil ve bilinmiyor YouTube'da hep genelde Valorant, PUBG, LoL tarzı oyunlar izleniyor.

Ben eski-yeni hikayeli gameplay videoları paylaşmak istiyorum fakat biliyorum izleyen olmayacak çünkü bu videoları yıllar önce başka kanallar çekmiş ve dolu video var.

Sizce sevdiğim hikayeli oyunları kimse izlemese bile çekmeye devam etmeli miyim ileride bu videolar algoritmada insanların karşısına çıkar mı beni izlerler mi yoksa daha önce çekilmiş kanalları mı izlerler?

Ya da pek sevmediğim fakat oyun kanalımın gelişmesi için abone artması için Valorant vb oyunlar mı çekeyim (gerçekten bu oyunu sevmiyorum)

İkisini bir taraftan yapmak istemiyorum çünkü bu sefer kanalın dengesi bozuluyor kalite bence bu tür Valorant gibi oyunlarda düşünüyor.

Sizce hangisini yapmalıyım ATI alan Üsküdar'ı geçti mi popüler kültürün peşinden mi gideyim yoksa herkesin nasibi farklı mıdır?
 
Hocam bu tarz oyunlarda kamera açmak ve akıcı konuşman lazım akıcı konuşup insanları sıkmazsan biraz da sabredip videoları atmayı devam edersen yavaş yavaş kitlen olmaya başlar.
 
Hikayeli oyunlar paylaşın hem izleyen kitlenin kalitesi de daha çok artıyor. Valorant, LoL gibi oyunlarda emin olun bütün çoluk çocuk doluşacaktır yorumlara ve yayın açarsanız yayınlarınıza.
 
Teşekkür ederim arkadaşlar çok kaliteli kameram ve mikrofonum var akıcı konuşup az çok hızlı edit yapabilecek düzeydeyim. Eski önceden başka insanların çekmiş olduğu oyunları çeksem nasıl bir kitleye sahip olucam onu çok merak ediyorum.
 
Geniş kitleli oyunları oyna özellikle Rockstar oyunlarını tamamını bitirmek için inat edenler var. Örneği ben :D GTA Vice City yüzde yüz bitirme oranı için tekrar oynadım.
 

Geri
Yukarı