Hikayeli oyunlardan nasıl zevk alınır?

Metro serisini dene. Tam senlik.

Sürekli internetim olmasa bu tür oyunları satın alıp oynarım ancak internet ulaşılabilir ise ve Online FPS oyunlarında iyiysen ve zevk alıyorsan zorlamaya değmez devam et.
Hem oynadığım oyunlarda iyiyim ve genel olarak FPS oyunları sistemi yoran oyunlarda değil, ayrıca hikayeli oyunlara para vermek yerine favori oyunlarıma sürekli kullanacağım itemler, skinler vs. alabiliyorum.

Gece oynamayı dene. Aşırı sarıyor. Ha tabii bir de oyunun güzel olması lazım. Mesela The Long Dark ve The Walking Dead öneriririm.

Hocam aslında dediğiniz şey mantıklı ancak bana oyunlarda skin tarzı şeyler almak gereksiz geliyor tabii herkes aynı şekilde düşünmez.

RP yaparak oyna. Ciddiyim.

CoD: MW3 oynarken kendimi asker gibi düşünüp oynuyordum. Silahı öyle hareket ettiriyordum vs.

Sevmiyorsanız muhtemelen sevmemeye devam edersiniz fakat sizi hikayenin içinde hissetirecek size hikayeyi yaşatacakları için güzel hikaye barındıran RPG oyunları deneyebilirsiniz sorunlarına katlanabilecekseniz Cyberpunk'ın hikayesi içine çekiyor sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…