Hikayeli oyunlardan nasıl zevk alınır?

• Konuyu başlatan raster
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 3.406
Arkadaşlar merhaba. Şu anki açtığım konunun biraz saçma olduğunun farkındayım. Normalde oyunlardan ben FPS oyunlarını severim. Ama son zamanlarda hikayeli oyunlar oynamak istiyorum. Hikayeliden bahsettiğim hayatta kalma oyunları gibi şeylerde olabilir. Nedense bana biraz sıkıcı geliyor bu tarz oyunlar. Forumdaki kişilerin zaten çoğu hikayeli oyun oynuyor. Hikayeli veya hayatta kalma oyunları nasıl oyunlar? Vaktinizi çaldıysam kusura bakmayın: Diyi günler.

Metro serisini dene. Tam senlik.

Arkadaşlar merhaba. Şu anki açtığım konunun biraz saçma olduğunun farkındayım. Normalde oyunlardan ben FPS oyunlarını severim. Ama son zamanlarda hikayeli oyunlar oynamak istiyorum. Hikayeliden bahsettiğim hayatta kalma oyunları gibi şeylerde olabilir. Nedense bana biraz sıkıcı geliyor bu tarz oyunlar. Forumdaki kişilerin zaten çoğu hikayeli oyun oynuyor. Hikayeli veya hayatta kalma oyunları nasıl oyunlar? Vaktinizi çaldıysam kusura bakmayın: Dİyi günler.

Sürekli internetim olmasa bu tür oyunları satın alıp oynarım ancak internet ulaşılabilir ise ve Online FPS oyunlarında iyiysen ve zevk alıyorsan zorlamaya değmez devam et.
Hem oynadığım oyunlarda iyiyim ve genel olarak FPS oyunları sistemi yoran oyunlarda değil, ayrıca hikayeli oyunlara para vermek yerine favori oyunlarıma sürekli kullanacağım itemler, skinler vs. alabiliyorum.

Gece oynamayı dene. Aşırı sarıyor. Ha tabii bir de oyunun güzel olması lazım. Mesela The Long Dark ve The Walking Dead öneriririm.

Sürekli internetim olmasa bu tür oyunları satın alıp oynarım ancak internet ulaşılabilir ise ve Online FPS oyunlarında iyiysen ve zevk alıyorsan zorlamaya değmez devam et.
Hem oynadığım oyunlarda iyiyim ve genel olarak FPS oyunları sistemi yoran oyunlarda değil, ayrıca hikayeli oyunlara para vermek yerine favori oyunlarıma sürekli kullanacağım itemler, skinler vs. alabiliyorum.

Hocam aslında dediğiniz şey mantıklı ancak bana oyunlarda skin tarzı şeyler almak gereksiz geliyor tabii herkes aynı şekilde düşünmez.

Sevmiyorsanız muhtemelen sevmemeye devam edersiniz fakat sizi hikayenin içinde hissetirecek size hikayeyi yaşatacakları için güzel hikaye barındıran RPG oyunları deneyebilirsiniz sorunlarına katlanabilecekseniz Cyberpunk'ın hikayesi içine çekiyor sizi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı