Hikayeli oyunlardan nasıl zevk alınır?

Hocam GTA: SA oyna ama Türkçe yamayla güzel hatasız bir yama bul oyna.

Kendi zevkinize göre oynamanızı tavsiye ederim fakat deneyebilirsiniz.

Hikayesi kısa güzel oyunlar oyna sonra uzun oyunlar oynamayı deneyebilirsin.

Zevk almıyorsanız bence zorlamayın oyunlardan daha çok bıkarsınız.

Gamepad ile oynarsan daha zevkli olabilir.

Playstaiton 3 veya 4 varsa elinde kesinlikle Last of Us oynamanı öneririm ben 8 kere bitirdim oyunu öyle severim. Eğer bilgisayarda isen ilk temasını sevdiğin konuları belirle sonra bu konulardaki iyi hikayeye ve mekaniklere sahip oyunlarla başla ve oyun kütüphaneni böyle genişletmeni öneririm. RDR 2 iyi bir hikayeye sahip İngilizce alt yazısı mevcut eğer ingilizcen varsa onu öneririm. Far Cry 3'de iyidir. Metro serisi keza iyidir ona yönele billirsin. Witcher 1-2-3 iyi bir seridir ancak ona ilk giriş yapmanı önermem her oyun mekanikleri farklı sıkabilir hikaye bütünlüğü açısından ilk kitap+dizi sonra oyunlar iyi bir wombo kombo olabilir. Mafia 1-2-3 iyidir ancak seriye baştan başlamak istersen 1 zorlayabilir beni aşırı zorlamıştı nedense belki ben oyundaki gerçekçilikten zorlanmışımdır. Half-Life hikayesi bakımından tartışılır ama hikayeli bir oyundur. Undertale güzeldir fazlası ile seven bir kitlesi vardır. Belki hikayeli kategorisine This War of Mine'da ekleyebiliriz sanırım. Savaşı siviller tarafında anlatan bir bağımsız oyundur kendisi.

Hocam Last of Us'un PC versiyonu var mı?

Hocam Last of Us'un PC versiyonu var mı?
Maalesef resmi yok ve geleceği de yok bilgisayara Sony bu özel oyunlar sayesenide konsol sattığı için ancak Ps3 emilatör ile oynayabilirsin ama sağlam bir bilgisayara ihtiyacın var bir deneyebilirsin araştırarak.

Mafia 2'yi oynayabilirsin, GTA San Andreas'ya da GTA 5'i oynayabilirsin, FPS oyunları için ise Call of Duty Modern Warfare serisini oynayabilirsin ama ben şahsen yeni çıkan Modern Warfare oyununu önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…