Hikayeli oyunlardan neden keyif almıyorum?

Arkadaşlar sorun tam olarak ne anlamıyorum. Ne zaman niyetlenip bir hikayeli oyuna girsem sıkılıyorum. Özellikle karakterlerin birbiriyle olan diyaloglarında patlayacak gibi oluyorum. Bir ara 4K OLED monitör almaya niyetlendim. Bütçe de yetiyor aslında alabilirim fakat şu durumdan ötürü alasım gelmiyor. Sanki monitörü aldıktan sonra oyunlardan yine zevk alamayacakmışım gibi ve monitöre verdiğim param çöpe gidecekmiş gibi geliyor. Fakat rekabetçi oyunlardan aşırı keyif alıyorum. Sizce hikayeli oyunlardan nasıl zevk alabilirim? Yoksa boş verip bütün yatırımı rekabetçi oyunlara mı yapmalıyım? Mesela 540 Hertz monitör alabilirim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikayeli oyun sevmiyorsanız Hz değeri yüksek bir monitör alın. Zevk almanın bir yolu belki Türkçe dublajlı oyunlar oynarsanız olabilir, mesela ben altyazıdan hiçbir şey anlamıyorum savaş esnasında özellikle karşıdakiler bana füze gönderirken ne yapmam gerektiğini söyleyen veya hikaye ile alakalı bir metni okumam zor oluyor. Ayrıca rekabetçi oyun seviyorsanız FPS türünden hikayeli oyunlar oynamayı deneyin.

Değişime açık olun. Örneğin daha önce hiç denemediğiniz bir kategoriden oyun oynamayı deneyin. Farklı türden oyunları deneyerek kendi oyun zevkinizi keşfedebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı