Hikayeli oyunları kaldıracak sistem önerisi

fizzy

Hectopat
Katılım
27 Ağustos 2019
Mesajlar
348
Merhaba hocalarım. Elimde şu an Lenovo Ideapad Gaming 3 bulunmakta. Üniversiteye gidince malûm bunu kullanacağım. O zamana kadar bu laptopu kullanmak istemiyorum. Geçici olarak beni üzmeyecek F/P bir masaüstü arıyorum. Aşırı pahalı ve güçlü olmasına gerek yok. Arkadaşlarla bazen Valorant, CS:GO, GTA V veya ufak tefek çaplı bir Online oyun oynuyoruz. Bu tür oyunları ve yanında ufak hikayeli oyunları kaldıracak oyun önerir misiniz? Hem dolar malûm param değer kaybetmez hem de üniversitesiye geçince sistemi satarım yine. Bütçe olarak bir şey belirlemedim ancak fazlasıyla F/P olmasi şart. Aşırı pahalıya kaçmazsa iyi olur. APU düşünmüyorum, APU önerecek arkadaşlar için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar forumda GTX 1650 bulunan 6.600 civarinda bir hazir sistem vardi. Bilen varsa ürün linkini atabilir mi? Onu değerlendirebilir misiniz? Ben bulursam birazdan linki ekleyeceğim.

Buldum arkadaşlar bilgisayar bu.
İş görür mü? RAM'i 16 yapsam idare eder mi? Performans yönünden üzer mi? İşlemcisi nasıldır?
Bu arada amacım doğrudan hikayeli oyun oynamak değil multiplayer oyunlarida oynamak

Yardımlarınızı bekliyorum hocalarım.Yukarıda linkini bıraktığım hazır sistemi almayı dusunuyorum.Anakartı ise Asus Prime B450M-K II olarak özelleştirmeyi planlıyorum.En azından upgrade yapacaksam kafam rahat olur diye.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı