Tregrast

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir RPG-Hikaye oyunu almayı düşünüyorum da, hangilerini alacağımı kararlaştıramıyorum. Bana iyi grafikli Zengin Hikaye-Aksiyon temalı oyunlar önerebilir misiniz ?
  • İşlemci: İ5-2450M 2.5Ghz (4 CPUs) - OC yapınca 3GHz
  • Bellek: 8GB RAM
  • Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7500/7600 Series + Intel HD Graphics 3000
Not: Arkadaşlar dediğim gibi iyi grafiklere sahip olursa daha iyi olur. Hitman, Battlefield, Call of Duty serileri gibi oyunlar da olur, ve bu serilerden hangisini önerirsiniz. Bu arada Aksiyon temalı oyun olması şart değil, Yeter ki iyi grafikli bir hikaye-RPG olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
@@Tregrast Kaç GHz istediğinin önemi yok. 10-20 FPS alıyorum diyorsanız, tamam oynanmaz derecede. Ama o zaman da neden grafikleri iyi olan oyun önerin diyorsun ? Ya da böyle bir takıntın var ?

Ben de onu almayı düşünüyorum ancak grafikleri eski onun için mod veya DLC'ler varmış. Anlıyorsan nasıl yapacağımı anlatabilir misin ? Dragonborn adlı DLC falan varmış.

Normal bir adam:
-Witcher 3 oynayabilirsin.

Ne istediğini bilmeyen adam:
-Bilgisayarım kaldırmıyor.

Normal bir adam:
-Skyrim oyna ?

Ne istediğini bilmeyen adam:
-Grafikleri kötü.

Hayatımda duyduğum en komik ve anlamsız sohbet. Minecraft ideal çözüm olacaktır.

torchlight kaldırır çok rahat şekilde, onu deniyebilirsin. Metacriticden bakarsan puanı baya yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…