Hikayeli RPG oyunu önerisi

Oyun önermişler PC yetersiz diyorsun, ona göre öneriyorlar bu sefer de görüntü kötü diyorsun. :) Ayrıca Skyrim grafikleri kötü değildir. Oyun önermeye gelmiştim, vazgeçtim.

489830_screenshots_20180212024616_1.jpg

Normal bir adam:
-Witcher 3 oynayabilirsin.

Ne istediğini bilmeyen adam:
-Bilgisayarım kaldırmıyor.

Normal bir adam:
-Skyrim oyna ?

Ne istediğini bilmeyen adam:
-Grafikleri kötü.

Hayatımda duyduğum en komik ve anlamsız sohbet. Minecraft ideal çözüm olacaktır.
Dostum sen beni yanlış anladın, evet dediğin gibi grafik takıntım var ancak ben sistemime uygun güzel grafikli bir oyun dedim. Örneğin Mass Effect serisi ? Özellikle son oyunlarını her sistem kaldırıyor ve süper grafiklere sahip, veya DmC Devil May Cry serisi ? Battlefield ve Call of Duty serilerinde de uygun sistemli gelişmiş grafikler var.

Oyun önermişler PC yetersiz diyorsun, ona göre öneriyorlar bu sefer de görüntü kötü diyorsun. :) Ayrıca Skyrim grafikleri kötü değildir. Oyun önermeye gelmiştim, vazgeçtim.

Eki Görüntüle 364876
Dostum ben Skyrim edition sürümlerine bakmıştım, tam incelemedim oyunu o yüzden kötü dedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı