Hikayeli ve grafikli oyun önerisi

Öneriler için teşekkürler ancak çok seçici olduğumdan ötürü maalesef karar veremedim. Daha farklı bir şey arıyorum sanırım.

God of War diğer oyunlara göre sönük kalıyor bence. Diğerleri çok daha iyi.
Evet biraz öyle kalıyor ama hikayesi güzel.

RDR2'yi 98 TL iken bile almadım. Oyunu nedense pek oynayasım yok saracağını düşünmüyorum. Cyberpunk 2077'yi bitirdim zaten. Başka öneri varsa alabilirim.

Bende öyle umuyordum hatta başlama isteğim hiç yoktu arkadaşım sayesinde bilgi edinince oyunun içine kapıldım. Oyunda yapabilecekleriniz sınırsız gibi istediğinizi yapıyorsunuz.

God of War, Witcher 3, RDR2, NieR: Automata™, Cyberpunk 2077, Mafia serisi, Detroit: Become Human.

Bu oyunlar harbiden çok iyi hocam Mafia ve NieR dışında hepsini oynadım öneririm çok iyi hepsi.

Evet biraz öyle kalıyor ama hikayesi güzel.

Bende öyle umuyordum hatta başlama isteğim hiç yoktu arkadaşım sayesinde bilgi edinince oyunun içine kapıldım. Oyunda yapabilecekleriniz sınırsız gibi istediğinizi yapıyorsunuz.

Bu oyunlar harbiden çok iyi hocam Mafia ve NieR dışında hepsini oynadım öneririm çok iyi hepsi.
God of War oynayasım yok ya ne bileyim. Cyberpunk 2077 bitti zaten. RDR ve Mafia'ya gelirsek açık dünya istemiyorum pek ya özellikle RDR2'ye karşı bir şeyim var hem eskide geçtiği hem uzun sürdüğü ve ağır olduğu için sarmaz beni muhtemelen. Daha başka alternatifler olsa iyi olur.

Düzenleme: Arkadaşlar God of War'a karşı pek bir sevgim yoktu ön yargım vardı açıkçası. Gece gece bir anda aklıma bir denesem mi dedim ve birkaç dakikalık bir gameplay izledim. Oynamaya karar verdim. Umarım severim. Ancak hala RDR2'ye başlayasım yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı