Evet biraz öyle kalıyor ama hikayesi güzel.God of War diğer oyunlara göre sönük kalıyor bence. Diğerleri çok daha iyi.
RDR2'yi 98 TL iken bile almadım. Oyunu nedense pek oynayasım yok saracağını düşünmüyorum. Cyberpunk 2077'yi bitirdim zaten. Başka öneri varsa alabilirim.
God of War, Witcher 3, RDR2, NieR: Automata™, Cyberpunk 2077, Mafia serisi, Detroit: Become Human.
God of War oynayasım yok ya ne bileyim. Cyberpunk 2077 bitti zaten. RDR ve Mafia'ya gelirsek açık dünya istemiyorum pek ya özellikle RDR2'ye karşı bir şeyim var hem eskide geçtiği hem uzun sürdüğü ve ağır olduğu için sarmaz beni muhtemelen. Daha başka alternatifler olsa iyi olur.Evet biraz öyle kalıyor ama hikayesi güzel.
Bende öyle umuyordum hatta başlama isteğim hiç yoktu arkadaşım sayesinde bilgi edinince oyunun içine kapıldım. Oyunda yapabilecekleriniz sınırsız gibi istediğinizi yapıyorsunuz.
Bu oyunlar harbiden çok iyi hocam Mafia ve NieR dışında hepsini oynadım öneririm çok iyi hepsi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.