Hikayeli ve iyi grafikli oyun önerisi

mavikurt08

Centipat
Daha fazla  
Çok fazla hikayeli oyun oynamış biriyim ve olmayacak oyun arıyorum. Oyunlarda hikaye ve atmosfer çok önemli. Bunun yanında oynanış da önemli ve grafikler kötüyse hiç çekemiyorum oynayamıyorum. Aşağıya oynadığım oyunların listesini veriyorum, bunlar dışında oyun önerir misiniz?

Oynadığım oyunlar:
RDR serisi.
GTA serisi.
TLOU serisi.
Detroit Become Human.
Days Gone.
Until Dawn.
Daying light serisi.
Alan Wake serisi.
Kingdom Come: Deliverance serisi.
Expedition 33.
A Plague Tale serisi.
The Walking Dead serisi.
God of War serisi.
Assassin's Creed serisi.
Beyond Two Souls.
Witcher serisi.
Hitman serisi.
A Way Out.
Mafia serisi.
Spider-Man serisi.
Forza Horizon serisi.
Cyberpunk 2077.
Ghots of tsuşima.
Hogvarts legacy.
Uncharted serisi.
Life is Strange serisi.
Mound and Blade bannerlord/ Warband.

NieR: Automata bakabilirsiniz hocam.

Bu kadar oyun oynayıp hala öneri arayan insanlara şaşırıyorum. Oyun kültürün ve bilgin bu süre zarfında gelişmiş olmalı ve artık kendi oynamak istedigin oyunu kendin seçebilmen gerek.

IGN ve Metacritic gibi sitelerden yüksek puanlı oyunları araştırabilirsiniz.

Persona 3-4-5 tavsiye ederim. Çünkü çok fazla batı kültürüne ait seri oyunlar oynanmış. Japon kültürü bir farklılık katar. Belkide size buradan batı oyun serisi önersek tekrara düşen bir his verebilir. Oynadıgınz oyunlara benzeyebilir.

@PlayStation Oyuncusu.

Sanırım ghost of yōtei'yi oynamamışsınız. PS 5 varsa kesinlikle deneyimleyin, ilk çıktığında satın alanlardanım 7-8 saat aralıksız oynadım.

İşte maalesef PS5 yok PC kullanıyorum.

Bu kadar oyun oynayıp hala öneri arayan insanlara şaşırıyorum. Oyun kültürün ve bilgin bu süre zarfında gelişmiş olmalı ve artık kendi oynamak istedigin oyunu kendin seçebilmen gerek.

Ign ve metacritic gibi sitelerden yüksek puanlı oyunları araştırabilirsiniz.

Persona 3-4-5 tavsiye ederim. Çünkü çok fazla batı kültürüne ait seri oyunlar oynanmış. Japon kültürü bir farklılık katar. Belkide size buradan batı oyun serisi önersek tekrara düşen bir his verebilir. Oynadıgınz oyunlara benzeyebilir.

İşte kanka oyun bulamıyorum ben de. oyun arıyorum belki benim oynamadığım sizin oynadığınız oyunlar var fikir almak istiyorum.

Metro serisi öneririm. Kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor.

Hikaye iyi mi? Çok duydum da.

Where winds meet, deneyin derim. Ücretsiz bir oyun. Hikaye modu ve Co-Op özellikleri var. Oyunu tek oynayacaksanız buna göre hikaye açabiliyorsunuz. Co-Op için de farklı hikaye oynayabiliyorsunuz. Oyun Anime tarzı bu arada fakat hikayesi hoş. Yeni bir oyun Kasım ayında çıktı.

@PlayStation Oyuncusu.

İşte maalesef PS5 yok PC kullanıyorum.

İşte kanka oyun bulamıyorum ben de. oyun arıyorum belki benim oynamadığım sizin oynadığınız oyunlar var fikir almak istiyorum.

Hikaye iyi mi? Çok duydum da.
İlk hikayeli oyunlarımdan birisi olduğu için beni bayağı bağlamıştı hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı