Hikayesi aşmış oyun önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
The Walking Dead'in oyunu önerilmiş. Kesinlikle katılıyorum buna. (Telltale Games firmasının yaptığı seri.)
Odun ben bile oyun sonunda gözlerimde yaşlarla kalakalmıştım. :) Oyun Point&Click tarzıdır bunu da baştan söyleyeyim.

Assasin's Creed 2 , Assasin's Creed 3. 3 beğenilmese de benim 2. en sevdiğim oyun o. 2'sinin de senaryosu mükemmeldir. Onların yanı sıra GTA San Andreas , Mafia 2'de müthiş senaryolara sahip oyunlardır.

Dediğin tüm oyunları oynadım.

MEDAL OF HONOR 'ın tüm oyunlarını oyna...

Warfighter sağlam mı? Oynayabilirim onu.

Metro Redux diğer oyunların Remake'i olacakmış.

The Walking Dead'in oyunu önerilmiş. Kesinlikle katılıyorum buna. (Telltale Games firmasının yaptığı seri.)
Odun ben bile oyun sonunda gözlerimde yaşlarla kalakalmıştım. :) Oyun Point&Click tarzıdır bunu da baştan söyleyeyim.

Oynayacağım TWD oyununu.

Mafia II serisini videoları izleyerek az çok bitti... Oyunun sonunda olan şey beni çok şaşırttı.

Bu oyunu oynayan insanlar Vito ile Joe'a karşı ayrı bir sevgi besliyor. İzlememe rağmen ben de besledim açıkçası... :) Oyunun sonunda Joe ölecek mi acaba, Mafia III'te mi öğreneceğiz yoksa çok farklı bir oyun mu olacak? Umarım Mafia II'nin devamıdır. Aksi taktirde Joe'nun oyun sonunda öldüğü anlaşılır.

Bu arada konuya gelecek olursam izlerken bile sıkılmadım. Keyifle oynanacak bir hikayesi var Mafia II'nin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı