Hikayesi güzel oyun tavsiyesi

The Walking Dead oyunları açıkçası ben de şimdi oynuyorum ve çok hoşuma gitti sezon 1 bitti sezon 2'yi oynuyorum. İnternette gördüğüm kadarıyla sezon 1 ve 2 sıkıcı diyorlar fakat benim hoşuma gitti bir göz gezdirebilirsiniz aslında.

Ben de TWD serisi öneririm ve The Wolf Among Us, Life is Strange de öneririm. TWD tüm serisi güzel, hiçbir serisi sıkıcı değil. Tüm serilerini oynadım.

Küçüklerin çoğunun bilmediği Max Payne ve Prince of Persia bu oyunların tüm serileri mükemmel oynamanı tavsiye ederim. Bunlar haricinde tek oyun var o da Second Sight.

Küçüklerin çoğunun bilmediği Max Payne ve Prince of Persia bu oyunların tüm serileri mükemmel oynamanı tavsiye ederim. Bunlar haricinde tek oyun var o da Second Sight.
Hocam küçüklerin çoğunun bilmediği demişsiniz ama yine de nerdeyse bu oyun isimlerini çokca duydum. Tekte ben olamam diye düşünüyorum.

Hocam küçüklerin çoğunun bilmediği demişsiniz ama yine de nerdeyse bu oyun isimlerini çokca duydum. Tekte ben olamam diye düşünüyorum.
Etraftan duymasını demiyorum döneminde çıkmadığını diyorum. Ben de hala orijinal prince of persia cd si var mesela ondan bahsediyorum. Veya zamanında second sight cd si vardı biz oyunların çıkmasını bekliyorduk. Şimdikiler gibi değil o açıdan bakarsan çoğu kişi bilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı