Düzgün hikaye anlatımı olup açık dünya olmayan oyun arıyorum. Epic Games'te olursa iyi olur. Rol yapma özelliği olabilir ama ağır basmazsa iyi olur. Hayatta kalma türü istemiyorum. Siz önermeden söyleyeyim RDR 2 oynadım.

BioShock serisine bakabilirsin. Metro serisi de olabilir. Eğer açık dünya istersen çok seçenek varDüzgün hikaye anlatımı olup açık dünya olmayan oyun arıyorum. Epic Games'te olursa iyi olur. Rol yapma özelliği olabilir ama ağır basmazsa iyi olur. Hayatta kalma türü istemiyorum. Siz önermeden söyleyeyim RDR 2 oynadım.

3,70 TLPortal 2 ama galiba Epic Games'de yok.
Ama indirimde Steam'de 3-4 lira oluyordu galiba.
Çok seçenek olduğu için sıkıldım artık açık dünyadanBioShock serisine bakabilirsin. Metro serisi de olabilir. Eğer açık dünya istersen çok seçenek var
 Sırf açık dünya yapmak için saçma sapan haritanın her tarafını birbirinin aynısı yan görevler ile dolduruyorlar.
 Sırf açık dünya yapmak için saçma sapan haritanın her tarafını birbirinin aynısı yan görevler ile dolduruyorlar.Portal 2 oynadım.Portal 2 ama galiba Epic Games'de yok.
Ama indirimde Steam'de 3-4 lira oluyordu galiba.
Bende zaten 3-4 lira oluyor demiştim.3,70 TL
Anladım hocam. O zaman oynamadıysan mutlaka metro ve bioshock serisine bakÇok seçenek olduğu için sıkıldım artık açık dünyadanSırf açık dünya yapmak için saçma sapan haritanın her tarafını birbirinin aynısı yan görevler ile dolduruyorlar.
Portal 2 oynadım.

Çok seçenek olduğu için sıkıldım artık açık dünyadansırf açık dünya yapmak için saçma sapan haritanın her tarafını birbirinin aynısı yan görevler ile dolduruyorlar.
Portal 2 oynadım.
Allah Allah, bir şey mi dedim. Herkese bir şey olmuş. Sadece arkadaş tam fiyat bilsin diye attım.Bende zaten 3-4 lira oluyor demiştim.
O zaman özür dilerim.Allah Allah, bir şey mi dedim. Herkese bir şey olmuş. Sadece arkadaş tam fiyat bilsin diye attım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.