Hikayesi Mükemmel Olan PC Oyunları

Far Cry olabilir ama başlangıçları hep aynı, 3'te partiden, 4'te otobüsten, 5'te helikopterden kaçıyoruz ya da kaçırılıyoruz. DmC olabilir onun dışında, Batman serileri olabilir DC seviyorsanız, NFS serileri olabilir. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, hatırladığım olursa eklerim.

Nier Automata (Sonunu görmek için 4-5 kere bitirmeniz lazımmış. Ben bir kere bitirip 3 kere izledim. Aynı bölgelerde oynanıyor malesef o yüzden zaman kaybı gibi gelse de güzel bir oyun).

Dmc: Devil may Cry 3 ve 5 (Aslında 5 değil ancak 5 yazınca çıkıyor)

God of War (Emulatörle oynayabilirsiniz)

Resident evil 4-7 (7. oyununda çok geriliyor insan, çok oynayamadım ihtiyar kovalayıp duruyordu. 4. oyununu 15 defa bitirmişimdir o kadar güzel)

Witcher 3 tabi ki de herkesin dediği gibi :D (2 nin hikayesine daha iyi diyenler var oynamadım ancak)

Mafia 1-2 de güzeldi. 3. oyununu 1 liraya verseler yüklemem o kadar kötü.

Metro serisi mükemmeldir. 2 defa bitirdim iki oyununu da(Redux olanlara bakmanı öneririm, indirimle ikisini 9 liraya almıştım).

Prince of Percia serisi.(Sands of time biraz basit kaçıyor onu es geçebilirsin. WArrior Within ve Two Thrones favorimdir).

Stories: Path of Destinies (Oyun hikayelerden oluşmaktadır. En doğrusunu bulana kadar hikayeleri seçeneklere bakarak ilerliyorsunuz).

Tomb Rider serisi (Mükemmel bir hikayesi olmasa da çok içine çekiyor her bakımdan).

Soma (etkileyici hikaye, "ben şok oldum" tarzında son :D )

Grim Fandango "Remastered" (Oyundaki espiriler çok iyi, eğlenceli bir oyundu)

Life is Strange (Kelebek etkisini konu alan oyun, hikayesi sürükleyici).

Hikaye denince aklıma direk Metal Gear Solid serisi geldi (Phantom Pain ve Peace Walker hariç, zaten ana hikaye 4 oyunda bitiyor). Kimsenin yazmamasına oldukça şaşırdım doğrusu.
Ayrıca Mass Effect üçlemesi ve Witcher serisi de oldukça başarılı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı