Hikayesi ve Grafiği Güzel Oyun Önerisi

AuEnx

Kilopat
Daha fazla  
Detroit Become Human indirdim bilgisayarıma bu oyunu oynarken arkadan da yeni bir oyun indirmek istiyorum. Bana hikayesi ve grafikleri güzel olacak oyun önerir misiniz? Grafikleri çok kötü olmadığı sürece sıkıntı yok. Sistem özelliklerimi aşağı bırakıyorum.

• İ7 - 10750H
  • 16 GB DDR4
  • RTX 2060

Son düzenleyen: Moderatör:
Detroit Become Human indirdim bilgisayarıma bu oyunu oynarken arkadan da yeni bir oyun indirmek istiyorum. Bana hikayesi ve grafikleri güzel olacak oyun önerir misiniz? Grafikleri çok kötü olmadığı sürece sıkıntı yok. Sistem özelliklerimi aşağı bırakıyorum.

• İ7 - 10750H
  • 16 GB DDR4
  • RTX 2060
Red Dead Redemption 2 der susarım.

1) Witcher 3
2) Call of Duty Modern Warfare 1 Remastered
3) Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered
4) Dying Light
5) Red Dead Redemption 2

Bana göre bu oyunların grafiği de hikayesi de güzel, Call of Duty MW 1 ve 2'yi normal oynamayın, remastered versiyonunu oynayın, aklıma yeni oyunlar gelirse listeme eklerim.

Son düzenleme:

4 kere bitirdim 5. defa da RTX keyfiyle bitirmek için indireceğim sıraya ekledim 😁

RDR 2 oynamadıysanız öneririm.

RDR serisini hiç oynamadım deneyeceğim.

Red Dead Redemption 2 der susarım.

Listeye eklenenler arasında birinci sırada.
Tatlış grafikler, güzel hikaye.

İlk bölüm ücretsiz, deneyebilirsin.
Life is Strange oyununu yıllar önce oynamıştım çok beğenmiştim.
Metro Exodus öneririm lakin önceki oyunların hikayesiyle bağlantıları vardı sanırım.

Metro'nun ilk iki oyununu sıfırlamıştım. Exodus ise şuan arka planda iniyor.

1) Witcher 3
2) Call of Duty Modern Warfare 1 Remastered
3) Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered
4) Dying Light
5) Red Dead Redemption 2

Bana göre bu oyunların grafiği de hikayesi de güzel, Call of Duty MW 1-2 serilerini normal oynamayın, remastered versiyonunu oynayın, aklıma yeni oyunlar gelirse listeme eklerim.

Call of Duty'nin bütün serilerini oynadım. Fakat Remastered olan MW 1-2'yi hiç oynamadım onları da listeye ekledim.

Red Dead Redemption 2. Bu konuda önerilen başka her oyundan grafiği ve hikâyesi ile çok önde bir oyun.

Listeye eklendi, teşekkürler.

• AC: Odyssey
  • Witcher 3
  • Quantum Break
  • Control (geçen hafta 40₺ idi, şu anda fiyatı 180₺'ye çıkardılar)

Bunları oynadım fakat Witcher 3'ü yeniden RTX ile bitirmek için indireceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı