Hikayesi ve Grafiği Güzel Oyun Önerisi

GTA 4 Optimizasyon özürlüsü bir oyun. 1050 ile 40 FPS aldığımı hatırlıyorum. Onun yerine Mafia 2 oynanabilir.
Evet Mafia 2 mükemmel bir oyun. Bir tek Mafia 2'nin hikayesini senaryoları atlamadan baştan sona bitirdim. Ama 1050 ile nasıl 40 FPS alıyorsunuz anlamıyorum. Ben bile gölgeler kapalı, yüksek ayarlar ve 800x600 çözünürlükte 50 FPS alıyorum HD 4650 ile.

Evet Mafia 2 mükemmel bir oyun. Bir tek Mafia 2'nin hikayesini senaryoları atlamadan baştan sona bitirdim. Ama 1050 ile nasıl 40 FPS alıyorsunuz anlamıyorum. Ben bile gölgeler kapalı, yüksek ayarlar ve 800x600 çözünürlükte 50 FPS alıyorum HD 4650 ile.
1080P En yüksek ayarlarda oynamıştım. Burada işlemcinin de etkisi var tabii. 40-55 civarı aldığımı hatırlıyorum ve sık sık drop giriyordu.

1080P En yüksek ayarlarda oynamıştım. Burada işlemcinin de etkisi var tabii. 40-55 civarı aldığımı hatırlıyorum ve sık sık drop giriyordu.
Ayarlarla oynamamıştım küçüktüm o zaman hatırlamıyorum. i3 işlemciyle (nesil falan hatırlayamıyorum şu anda) 4GB ram bellekle ve HD3600 serisi ekran kartıyla rahatlıkla oynanıyordu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı