batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 16 Mart 2021 #311 Ömer Emin dedi: Yine baştan başladık. Genişletmek için tıkla... Der ve yola koyulur. Bu sefer ormanda geyik şeklinde Ali Güngör görür. Karıştı.
Ömer Emin dedi: Yine baştan başladık. Genişletmek için tıkla... Der ve yola koyulur. Bu sefer ormanda geyik şeklinde Ali Güngör görür. Karıştı.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #312 Recep baltaş Ali Güngör'e sen portaldaydın başladığımızda nasıl sen geyik şeklindesin şimdi? diye soru sorar.
Recep baltaş Ali Güngör'e sen portaldaydın başladığımızda nasıl sen geyik şeklindesin şimdi? diye soru sorar.
ByCookie Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #313 Ömer Emin dedi: Recep baltaşın karşısına bir cin çıkmış ve 3 dilek hakkı falan demiş. Genişletmek için tıkla... 1. Hakkını RX 4000 ni olması için kullanmış.
Ömer Emin dedi: Recep baltaşın karşısına bir cin çıkmış ve 3 dilek hakkı falan demiş. Genişletmek için tıkla... 1. Hakkını RX 4000 ni olması için kullanmış.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 16 Mart 2021 #314 Gerçekten çok fena karıştı. Birisi geyik diyor, birisi cin, birisi cine soru soruyor, birisi geyiğe soru soruyor.
Gerçekten çok fena karıştı. Birisi geyik diyor, birisi cin, birisi cine soru soruyor, birisi geyiğe soru soruyor.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #315 ByCookie dedi: 1. Hakkını RX 4000 ni olması için kullanmış. Genişletmek için tıkla... Cin hakkını gerçek yapamam demiş ve gitmiş. batuhan_n dedi: Gerçekten çok fena karıştı. Birisi geyik diyor, birisi cin, birisi cine soru soruyor, birisi geyiğe soru soruyor. Genişletmek için tıkla... Geyik sorusuyla devam edelim biz. Recep baltaş Ali Güngör'e sen portaldaydın başladığımızda nasıl sen geyik şeklindesin şimdi? diye soru sorar.
ByCookie dedi: 1. Hakkını RX 4000 ni olması için kullanmış. Genişletmek için tıkla... Cin hakkını gerçek yapamam demiş ve gitmiş. batuhan_n dedi: Gerçekten çok fena karıştı. Birisi geyik diyor, birisi cin, birisi cine soru soruyor, birisi geyiğe soru soruyor. Genişletmek için tıkla... Geyik sorusuyla devam edelim biz. Recep baltaş Ali Güngör'e sen portaldaydın başladığımızda nasıl sen geyik şeklindesin şimdi? diye soru sorar.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 16 Mart 2021 #316 İyiki burayı sınavdan önce okumamışım kafam allak bullak oldu.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 16 Mart 2021 #317 Ömer Emin dedi: Cin hakkını gerçek yapamam demiş ve gitmiş. Geyik sorusuyla devam edelim biz. Recep baltaş Ali Güngör'e sen portaldaydın başladığımızda nasıl sen geyik şeklindesin şimdi? diye soru sorar. Genişletmek için tıkla... Der ki "Ben Ali Güngörün çocuğuyum" der. "Kendisi beni doğurdu" der.
Ömer Emin dedi: Cin hakkını gerçek yapamam demiş ve gitmiş. Geyik sorusuyla devam edelim biz. Recep baltaş Ali Güngör'e sen portaldaydın başladığımızda nasıl sen geyik şeklindesin şimdi? diye soru sorar. Genişletmek için tıkla... Der ki "Ben Ali Güngörün çocuğuyum" der. "Kendisi beni doğurdu" der.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #318 batuhan_n dedi: Der ki "Ben Ali Güngörün çocuğuyum" der. Genişletmek için tıkla... Ali güngör nerede o zaman? diye soru sorar.
batuhan_n dedi: Der ki "Ben Ali Güngörün çocuğuyum" der. Genişletmek için tıkla... Ali güngör nerede o zaman? diye soru sorar.
ThİsFeEdBaCk Picopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 292 Makaleler 1 Yer RDR1 > RDR2, John Marston > Arthur Morgan Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #319 batuhan_n dedi: Der ki "Ben Ali Güngörün çocuğuyum" der. "Kendisi beni doğurdu" der. Genişletmek için tıkla... Ama Recep daha doğmadığını fark eder.
batuhan_n dedi: Der ki "Ben Ali Güngörün çocuğuyum" der. "Kendisi beni doğurdu" der. Genişletmek için tıkla... Ama Recep daha doğmadığını fark eder.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 16 Mart 2021 #320 ThİsFeEdBaCk dedi: Ama Recep daha doğmadığını fark eder. Genişletmek için tıkla... Ne?