Der ve yola koyulur. Bu sefer ormanda geyik şeklinde Ali Güngör görür.Yine baştan başladık.
Karıştı.
Der ve yola koyulur. Bu sefer ormanda geyik şeklinde Ali Güngör görür.Yine baştan başladık.
1. Hakkını RX 4000 ni olması için kullanmış.Recep baltaşın karşısına bir cin çıkmış ve 3 dilek hakkı falan demiş.
Cin hakkını gerçek yapamam demiş ve gitmiş.1. Hakkını RX 4000 ni olması için kullanmış.
Geyik sorusuyla devam edelim biz.Gerçekten çok fena karıştı. Birisi geyik diyor, birisi cin, birisi cine soru soruyor, birisi geyiğe soru soruyor.
Der ki "Ben Ali Güngörün çocuğuyum" der. "Kendisi beni doğurdu" der.Cin hakkını gerçek yapamam demiş ve gitmiş.
Geyik sorusuyla devam edelim biz.
Recep baltaş Ali Güngör'e sen portaldaydın başladığımızda nasıl sen geyik şeklindesin şimdi? diye soru sorar.
Ali güngör nerede o zaman? diye soru sorar.Der ki "Ben Ali Güngörün çocuğuyum" der.
Ama Recep daha doğmadığını fark eder.Der ki "Ben Ali Güngörün çocuğuyum" der. "Kendisi beni doğurdu" der.
Ne?Ama Recep daha doğmadığını fark eder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.