Hikvision SSD sonrası sistem hızlanmadı

TheEvolved

Hectopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci İ7-4790 / Ekran Kartı RX 570 4 GB / Ram 16 GB DDR3 1600 MHz / Anakart Casper H81
Meslek
Öğrenci
SSD veya HDD modeli
Hikvision c100
Anakart
Casper h81
Geçen günlerde bilgisayarın hızlanması için 120GB'lik SSD aldım Windows'u ona kurdum fakat açılışı falan hiç hızlanmadı.
Bunun sebebi sizce ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün programlar kapalı.
Evet uefi şekilde kurdum windowsu

SSD'yi anakarta bağlıyan kablodan dolayı olabilir mi?

Model bilgisi az. Casper H81 deyince pek detay bilemeyiz.
İşlemci, RAM, varsa ekran kartı bilgisi yazar mısınız?
Sorunu da biraz detaylı anlatır mısınız?
Geç mi açılıyor? Hiç mi farketmedi?
Açıldıktan sonra uygulamalar geç mi tepki veriyor?
Görev yöneticisinden "Başlangıç" sekmesine bakıp görüntü yükler misiniz?

Ekran kartı: ASUS R7 265.
İşlemci: i7 4790.
RAM: 8 GB (1600MHz)

Ekran Alıntısı.PNG

Sorun: Yaklaşık 3-4 hafta önce bilgisayarım çökmüştü USB'ye Windows 10 yükleyip kurdum ama çökmeden önceki Windows daha hızlı şimdi daha yavaş nasıl yani önce de Steam'ı açmak istesem 3saniye sürerdi şimdi de 30saniyeyi buluyor. PC hızlandırma videolarına baktığımda SSD öneriliyordu bende istediğim kasayla beraber SSD'yi aldım Windows'u yeniden kurdum SSD'ye ve işte. Bilgisayar hala 20saniyede açılıyor ve uygulamaların açılışında hiçbir değişiklik olmadı ayrıca daha da yavaşladı.

Geç yazdığım için özür dilerim.

Ekran kartı: ASUS R7 265.
İşlemci: i7 4790.
RAM: 8 GB (1600MHz)

Eki Görüntüle 1340010

Sorun: Yaklaşık 3-4 hafta önce bilgisayarım çökmüştü USB'ye Windows 10 yükleyip kurdum ama çökmeden önceki Windows daha hızlı şimdi daha yavaş nasıl yani önce de Steam'ı açmak istesem 3saniye sürerdi şimdi de 30saniyeyi buluyor. PC hızlandırma videolarına baktığımda SSD öneriliyordu bende istediğim kasayla beraber SSD'yi aldım Windows'u yeniden kurdum SSD'ye ve işte. Bilgisayar hala 20saniyede açılıyor ve uygulamaların açılışında hiçbir değişiklik olmadı ayrıca daha da yavaşladı.

Geç yazdığım için özür dilerim.
20 saniye normal.
BIOS'tan SATA moduna bir bakar mısınız?
SATA modu AHCI olmali.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı