Eski gerçek sanatçıların kemikleri sızladı. Ülkedeki sanat anlayışı ''ne kadar para kazanabilirim bu işten'' ibaret.
Haklısınız. İşin daha kötü tarafı şarkının 2. versiyonunu çıkartıyor ve daha saçma bir klip yapıyor. Belediye işçilerini çöp toplarken çekiyor ve şarkıyı mantıklı hale getirmeye çalışıyor. S*çtığını sıvamak bu oluyor galiba.Eski gerçek sanatçıların kemikleri sızladı. Ülkedeki sanat anlayışı ''ne kadar para kazanabilirim bu işten'' ibaret.
Olmayan şeyi sallamaya çalışıyor.Geldi kaç yaşına hala klipte malum yerini sallamalarArtık iğrendirici.
Arkadaşlar böyle bir şarkıya rastladım; Ne diyeceğimi cidden bilemiyorum. Bir de bunun 2. versiyonu varmış. Videoda belediye emekçilerini oynatarak şarkıyı mantıklı hale getirmeye çalışıyor. Ülke olarak ne hale geldik artık anlamıyorum...
Dali de pek sağlam papuç değildi.Salvador Dalí bu klibi görse mezarından ters döner...
Sanat sanat içindir tezini savunanların buna ses çıkartmaması gerek aslında. Sanat toplum için üretilmediği sürece böyle çalkantılı klipler izlemeye devam ederiz. Sanat toplumun istediğini değil; topluma kazandırılmak isteneni sergilemeli. Burdan da şu çıkıyor: kapitalizm topluma kazandırmak istediğini sanat adı altında bize sunuyor. Her şey bu kadar basit işte.Eski gerçek sanatçıların kemikleri sızladı. Ülkedeki sanat anlayışı ''ne kadar para kazanabilirim bu işten'' ibaret.
Birinci yorum en iyisi. Adam haklı İtalya Yunanistan'a epey yakın tabi.
Arkadaşlar böyle bir şarkıya rastladım; ne diyeceğimi cidden bilemiyorum. Bir de bunun 2. versiyonu varmış. Videoda belediye emekçilerini oynatarak şarkıyı mantıklı hale getirmeye çalışıyor. Ülke olarak ne hale geldik artık anlamıyorum...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.