Hile açan oyuncuyla aynı takımda olmak VAC ban sebebi mi?

Emir_0616

Decapat
Daha fazla  
CS2 oynarken takıma bir kişi davet ettim. O kişi 2. turda hileyi açarak duvar arkası aimbot filan kullanıyordu. Ben de beni kicklemelerini söyledim. Beni kicklediler. 10 dakika sonra oyuna giriş yaptığımda "Oyun şekli VAC tarafından düzensiz olarak işaretlenmiş bir oyuncuyla parti olarak oyun oynadın." yazıyordu ve 20 saat kalmıştı. VAC ban yer miyim? O kişiyle sadece 1 maç girdim. Hesabımda seçkin + skinler var.

CS2 oynarken takıma bir kişi davet ettim. O kişi 2. turda hileyi açarak duvar arkası aimbot filan kullanıyordu. Ben de beni kicklemelerini söyledim. Beni kicklediler. 10 dakika sonra oyuna giriş yaptığımda "Oyun şekli VAC tarafından düzensiz olarak işaretlenmiş bir oyuncuyla parti olarak oyun oynadın." yazıyordu ve 20 saat kalmıştı. VAC ban yer miyim? O kişiyle sadece 1 maç girdim. Hesabımda seçkin + skinler var.
Hayır fakat rankın silinebilir.

VAC Live yersin. O da sanırsam en fazla 180 gün, fakat 180 gün ban yemen için örnek senaryo şöyle olmalı;

• Tanımadığın biriyle aynı lobide maç arattın fakat o kişi hileciymiş, maç esnasında VAC Live yerse o kişi, lobide bulunan herkes VAC Live cezası alır. İlk ceza sanırsam bir kaç saat, sonra 4 gün sonra 14 gün ve sonra 180 gün olması gerekiyor.

Yani kısaca tanımadığın kişilerle girip (tabi hile olup olmadığını bilemezsin o insanların lobideyken), maçta onlar ban yerse ve bu senaryo bir kaç kez tekrarlanırsa 180 güne kadar VAC Live yasaklaması alırsın.

VAC Live yasaklaması ile VAC Ban yasaklamaları farklı şeylerdir.

VAC live yersin. O da sanırsam en fazla 180 gün, fakat 180 gün ban yemen için örnek senaryo şöyle olmalı;

• Tanımadığın biriyle aynı lobide maç arattın fakat o kişi hileciymiş, maç esnasında VAC live yerse o kişi, lobide bulunan herkes VAC live cezası alır. İlk ceza sanırsam birkaç saat, sonra 4 gün sonra 14 gün ve sonra 180 gün olması gerekiyor.

Yani kısaca tanımadığın kişilerle girip (tabii hile olup olmadığını bilemezsin o insanların lobideyken), maçta onlar ban yerse ve bu senaryo birkaç kez tekrarlanırsa 180 güne kadar VAC live yasaklaması alırsın.

VAC live yasaklaması ile VAC ban yasaklamaları farklı şeylerdir.

Bilgi için çok teşekkür ederim öğrendiğim iyi oldu.

Birşey olmaz, oyun bozuk zaten. 30 Euro’ya satılan bi hile var, onu alıyorlar; ban falan yok. Ragebait hile bu, herkez onu kullanıyor. Bu hileyi ruslar çok kullanıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı