Hile açılmış olma olasılığı olan hesaba seçkin alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar seçkin almak istiyorum fakat şüphelerim var çünkü zamanında normal hile ve skinchanger açmıştım. Skinchangeri yan hesabımda açmıştım diye hatırlıyorum ve hileyi silmeden ya da PC'ye format atmadan ana hesapta oynamamıstım, hatta hesaba girmemistim diye hatırlıyorum. Digerinde de internet kafede ezglobal açmıştım fakat ana hesabımda mı yoksa yedeklerden birinde mi hatırlamıyorum. Sizce seçkin alınır mı? Hileyi merak ettiğim için açmıştım ve denemelik açmıştım.

Hocam yapmayın ya :( yeni hesap açıp onamı alsam acaba içime kurt düşürdünüz şimdi.

Hocam yedek hesap açıp ona almakmı daha mantıklı yoksa ana hesabıma almakmı daha mantıklı? Yedek hesapta sadece seçkin olacak.

Bayrama kadar ban yemezse daha yeme şansı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey olmaz 2 yıl geçti diyorsun.

Yanlış hatırlamıyorsam 2 yıl geçti hocam daha fazlada olabilir çünkü bir tane hesabımı buldum 2020 ya da 2021 de VAC ban yemiş o zaman açmış olma ihtimalim var ve ana hesabıma girmeyip o hesapta açmışta olabilirim.

Bir tane hesabımı buldum 2020 ya da 2021 de VAC ban yemiş o zaman açmış olma ihtimalim var ve ana hesabıma girmeyip o hesapta açmışta olabilirim. Tam emin değilim.

Yedek hesap mantıksızmı hocam sizce?

Hesapta önemli birşey yoksa alın ki bişey olacağını sanmam

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-03-00-10-47-708_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2024-06-03-00-10-47-708_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 21
Raporlasınlar sorun olmaz.

Sadece seçkin oynarım yedek hesapta oyunları ana hesaptan oynarım. Ya da bir anda direkt ana hesaba alırım. Bir şey olmaz dediniz ki bence olmaz bayağıdır bir sorun yok. Bir de CS:GO'da açmıştım o zamanki maçlar hala kaydediliyor mudur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı