Hile İndirirken Bilgisayara Virüs İndirmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

YakupAziz

Hectopat
Yer
SFYA Digital
Merhaba, yaklaşık 30 dakika önce bir hile programı indirmiştim. Ancak onu indirdikten sonra bilgisayar kendine restart attı. Yüklediğim hile programınıda bilgisayarımda bulamadım ve açamadım. Hileyi indirirken Windows Defender'i kapatmamı söyledi kapattım. Ancak indirdikten sonra açamadım. Yani Windows Defender'i açmaya çalıştığımda açılmadı. Sizin virüs ve tehdit korumanız kuruluşunuz tarafından yönetilir. Hatası aldım. Her türlü videoya baktım, araştırdım ancak bir çözüm bulamadım. 3. parti bir anti virüs programı yüklemek istiyorum. En güvenlisi ve ücretsiz olanı hangisidir?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yaklaşık 30 dakika önce bir hile programı indirmiştim. Ancak onu indirdikten sonra bilgisayar kendine restart attı. Yüklediğim hile programınıda bilgisayarımda bulamadım ve açamadım. Hileyi indirirken Windows Defender'i kapatmamı söyledi kapattım. Ancak indirdikten sonra açamadım. Yani Windows Defender'i açmaya çalıştığımda açılmadı. Sizin virüs ve tehdit korumanız kuruluşunuz tarafından yönetilir. Hatası aldım. Her türlü videoya baktım, araştırdım ancak bir çözüm bulamadım. 3. parti bir anti virüs programı yüklemek istiyorum. En güvenlisi ve ücretsiz olanı hangisidir?

Eki Görüntüle 623000
RAT yemiş olabilirsin. Görev yöneticisini açıp açık olan tüm uygulamaları gösterir misin?

Gösteririm tabii ki, ancak bir sürü program var ve bir SS içerisine sığdırabilmem mümkün değil. Neyi aramam gerektiğini söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

En çok CPU yiyenleri at öncelikle. Mining yemiş olabilirsin, ya da RAT olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı başıma geldi galiba sadece Windows Defender kullanıyorsunuz.

Malwarebytes ile bi tarama yapın. Virüsleri temizleyecek ama virüs, çoğu Windows 10 uygulamalarını bozacağını düşünüyorum. Beni bu sorun temiz kuruluma kadar götürmüştü. Kaliteli bir AV kullanmanızı öneririm.

Eki Görüntüle 623000
Haketmişsin Malwarebytes ile bilgisayırını tara.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı