Hile İndirirken Bilgisayara Virüs İndirmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

YakupAziz

Hectopat
Yer
SFYA Digital
Merhaba, yaklaşık 30 dakika önce bir hile programı indirmiştim. Ancak onu indirdikten sonra bilgisayar kendine restart attı. Yüklediğim hile programınıda bilgisayarımda bulamadım ve açamadım. Hileyi indirirken Windows Defender'i kapatmamı söyledi kapattım. Ancak indirdikten sonra açamadım. Yani Windows Defender'i açmaya çalıştığımda açılmadı. Sizin virüs ve tehdit korumanız kuruluşunuz tarafından yönetilir. Hatası aldım. Her türlü videoya baktım, araştırdım ancak bir çözüm bulamadım. 3. parti bir anti virüs programı yüklemek istiyorum. En güvenlisi ve ücretsiz olanı hangisidir?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana yardım etmek isteyen bütün değerli kullanıcılara ve konuya ilgi gösterip takibe alan moderatörümüze çok teşekkür ederim. Kaspersky adlı anti virüs programını indirdim ve hızlı taramaya soktum. 5 kötü yazılımıda bilgisayarımdan sildi.
Tekrardan teşekkür ediyorum.

Neyin sebebi nedir? Dediğim gibi, bir şey denemek için hile indirmiş, yapmış bir hata. Yardım etmek istemeyene saygı duyarım, ama sırf yorum yapmak için "iyi olmuş." Tarzı yorum yazan insanlara gerekeni yapmak durumundayım.

Haklısınız. Sonuçta sizde görevinizi yerine getirmek durumundasınız. Bu durumu saygıyla karşılıyorum fakat şeyi merak etiyorum bana bildirim olarak @YakupAziz mesajınızı alıntıladı diyordu sonra konuya girdim baktım öyle bir şey yok. Bunun sebebini soruyorum size. Bana yazdığı mesaj neydi onu merak ediyorum sadece. @Lintos yardım ederseniz sevinirim.

Biz hilecileri destekkemiyoruz, ama size yardım edeceğim. Kaspersky kullanın, Malwarebytes ile tarayın.

Haklısınız. Sonuçta sizde görevinizi yerine getirmek durumundasınız. Bu durumu saygıyla karşılıyorum fakat şeyi merak etiyorum bana bildirim olarak @YakupAziz mesajınızı alıntıladı diyordu sonra konuya girdim baktım öyle bir şey yok. Bunun sebebini soruyorum size. Bana yazdığı mesaj neydi onu merak ediyorum sadece. @Lintos.

Multiplayer bir oyuna değil aksine singleplayer olan Stranded Deep oyununa hile yüklemiştim. Ancak olayın aslını tam anlayamadan yorum yaptığınız için. Maalesef ki yorumunuzu silmişler.

Haklısınız. Sonuçta sizde görevinizi yerine getirmek durumundasınız. Bu durumu saygıyla karşılıyorum fakat şeyi merak etiyorum bana bildirim olarak @YakupAziz mesajınızı alıntıladı diyordu sonra konuya girdim baktım öyle bir şey yok. Bunun sebebini soruyorum size. Bana yazdığı mesaj neydi onu merak ediyorum sadece. @Lintos yardım ederseniz sevinirim.
Kişiye "Oh, iyi olmuş." Gibisinden bir yorum yapmışsınız, kişi onu alıntılamış, ve hangi oyunda hile kullandığını belirtmiş, neden kullandığını belirtmiş. Yorumu geri aldım, şimdi görebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı