Arkadaşlar bilgisayarı abim ile ortak kullanıyorum kendisi tam bir hileci CS:GO-Valorant-GTA 5 Online'de hile yapmış. Kaspersky+malwarebytes antivirüs+ Windows Defender ile tam tarama yaptım ilk başta virüsü buldu ve sildirdim hileleri şu an 3'ünden de tam tarama yapınca virüs bulmuyor. Virüs hala var mıdır? Format atmama gerek var mı? (hileden dolayı beni linçlemeyin ben yapmadım!)
Arkadaşlar bilgisayarı abim ile ortak kullanıyorum kendisi tam bir hileci CS:GO-Valorant-GTA 5 Online'de hile yapmış. Kaspersky+malwarebytes antivirüs+ Windows Defender ile tam tarama yaptım ilk başta virüsü buldu ve sildirdim hileleri şu an 3'ünden de tam tarama yapınca virüs bulmuyor. Virüs hala var mıdır? Format atmama gerek var mı? (hileden dolayı beni linçlemeyin ben yapmadım!)
Mining olayları oluyor hocam hile kullandırtmayın lütfen, tavsiyem antivirüsleri sürekli açık tutmanız. Eğer abinizle aynı hesabı paylaşıyorsanız o hesabın ban yeme riski var. Eğer ayrı hesabı kullanıyorsanız tavsiyem hesabınıza girmeden o virüsü temizlemeniz (Zaten temizlemişsiniz.) veya bilgisayarınıza format çekmek olacak. Abinizle bence konuşun anlaşın.
Bu işi hakkı ile yapan kişiler var hakkı derken harbi iş için yapanlardan bahsediyorum. Hile yapmak çok kolay bir şey değil. Bedavaya hile şu zamanda çok zor. Hele Valorant'ta yaptıysa Valorant'ın hileleri pahalı olur. Dua ette HWID ban yeme. Kısacası kesin bir virüs vardır. Görev yöneticisini aç orada bilmediği bazı şeyler çalışoıyordur. Bir virüs taraması yap.
Virüslerin elbet bir kalıntısı olacaktır tam tarama yapsanda hala bir yerde kalacaktır. Bazı virüsler silinmeye çalışınca çirkinleşiyor tam sildiğinden emin ol eğer bir hareketlilik olmazsa temizdir. Baktın sıkıntı var Windows 10 kullanıyorsan sıfırlayabilirsin.