Hile kullanmadım halde VAC ban yedim

millennium

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Konumda da bahsettiğim gibi ne hile ne hurda kullanmama rağmen VAC ban yedim. Bu durumdan kurtulabilme şansım var mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ticket aç baksınlar. Bazen hatalı ban atabiliyor.
Çok sağ olun fakat nasıl yapabilirim ?

Bide söylemeyi unuttum team fortress 2 de bu olay başıma geldi bir server e girdim CS den beri aim' im iyi sniper da baya bir HS attım ondan sonra bir baktım serverdan banlandım daha sonra girdiğimde VAC banladı.

Ticket atmayı denedim "Doğru resim doğrulama kodunu girmediniz." diyor resimde ki kodu giriyom bu hatayı veriyor.

VAC banlar kaldırılmaz bunu Valve'de yazıyor uyarısında. Herhangi bir config kullanıyor musunuz ? Veya herhangi bir program açtınız mı ? Aim için veya SAM ve benzeri program ?
Hayır öyle şeyler kullanmam ticket atıcam "Doğru resim doğrulama kodunu girmediniz" gibi bir mesaj atıyor ki resmi doğru giriyorum.

Steam' in destek hattı gerçekten çok kötü.

Ve ilginç bir şey söylicem portal 2 ve CS GO da hile yaptığım için VAC ban yemişim ama bu iki oyunda steam hesabımda yok çünkü hesabımda 1 kuruş para yok bu iki oyunun da olmamasına rağmen hile yapmışım çok ilginç.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı