Hile kullanmış hesabın girdiği bilgisayardaki hesaplar ban yer mi?

ixdrone

Decipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi / Oyun geliştirici
Olay şöyle; ben ufak bir iş için tatile gitmiştim. Bir arkadaşım, benim hesapta oynayıp, birkaç kere oyun içi ceza alınca, 7 gün ban yemiş. Dolayısıyla, kendi hesabımdan şu anda giriş yapamıyorum. Başka bir arkadaşım ise, birkaç hafta önce bir hesap satın almıştı. Benim hesabımla oynayabilirsin dedi.
Hesabı başkasından satın aldığı için, ilk sahibi hile mi açtı ne yaptı bilmiyorum. Eğer öyle bir durum varsa, o hesaptan benim bilgisayarım ile girdiğim için, benim kendi hesabım da VAC yiyebilir mi?

Not: Benim bilgisayarımda herhangi bir şekilde bir hile programı ya da lisanssız herhangi bir uygulama yok. Cheat Engine bile yok.

Risk altına girer miyim?

Benim arkadaşların 3 hesabı banlandı yiyebiliyor. Ama biz denediğimizde diğer arkadaşın asıl hesabı ban yememişti.

Bunlar aynı IP üzerinden tespit ediliyor ve hile kullanırken girdiğin hesap ban yiyor. Farklı bir hesapta CS:GO girmeye çalışırsan eski hesabın da banlı olduğu için yenisi de ban yiyecek.

Farklı bir durumdan ban yemiştir İP değiştirmek de çok zor bir şey değil zaten.
Yalnız birçok hile engelleme sistemi IP adresine göre işlem yapmıyor. Genelde HW ID'lerine göre işlem yapıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı