Hile yapmadan VAC ban verildi

CORTEX1793

Decapat
Daha fazla  
Birkaç gün oyuna ara verdikten sonra tekrar oyuna girdim ve böyle bir yazı ile karşılaştım. Hesabım VAC yedi, takımında bulunun birisi hile yaptığı için ban yedin diyor ancak ben hep rastgele kişileri takımıma alıp birer maç atıp sonra başkaları ile giriyorum. Sırf içlerinden birisi hile açtığı için bu olmuş olamaz değil mi?

Birkaç kez aynı kişiyle oynayınca böyle oluyor. Aynısı ben de almıştım. Sorun değil. VAC ban değil bu. Rütben silindi sadece. Tekrar oynayınca açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç kez aynı kişiyle oynayınca böyle oluyor. Aynısı ben de almıştım. Sorun değil. VAC ban değil bu. Rütben silindi sadece. Tekrar oynayınca açılıyor.

Sen VAC ban yememişsin. Sadece rütben galibiyetlerin, güven seviyen gibi şeyler düşürülmüş.

Maalesef hocam ben de VAC yedim. Profilimde de oyunda da VAC ban yazıyor kırmızı bir şekilde. En son oynadığım arkadaş da yemiş. Cidden bundan dolayı banlanmam saçma geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu son güncellemenin geldiği gün oynadığım ilk maçta karşıya bir hileci geldi sadece deagle ile oynayıp 40 kill aldı ve hs yüzdesi 80 bu arada. Bu maçtı takiben 3-5 oyun daha attım oyun paso legit hile dolu ve raporlamalar, hesap şikayetleri vs hiçbir işe yaramıyor ama senin yasaklama alman bir tuhafıma gitti.

hocam tam 400 saatim var ve hiç hileye denk gelmedim. eğer seçkin almadıysan hile vardır elbet ama seçkin içinde hile çok nadir oluyor.

Hocam tam 400 saatim var ve hiç hileye denk gelmedim. Eğer seçkin almadıysan hile vardır elbet ama seçkin içinde hile çok nadir oluyor.

400 saat oynayıpta hileye denk gelmediysen gerçekten çok şanslısın her gün 1 hileci kesinlikle denk geliyor. Hileciler seçkin dinlemiyor maalesef Valve'nin çok ciddi bir önlem alması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…