Hile yazılımı sisteme zarar verir mi?

Kaan.12

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Cok sevmediğim bir oyunda arkadaslarla makarasına vs atıyoruz FPS oyunlarında iyi olmama rağmen o oyunda kötüyum. Ben de arkadaşlar arasında makara olsun diye hile aldım 1 günlük. İndirip açtığım zaman trojan adında bir virüs tespit ediyor bilgisayar. Sizce indirmeli miyim yoksa kesinlikle uzak mi durmam gerekir?

Yanlış bilgi
Bari virüs tespiti deseydin. Trojan nasıl olmazsa olmazdır?

Burada hilenin hsini anlamayan birine 2 saat anlatmak istemiyorum ama hilenin çalışması için trojan lazım.
Ha kötü niyetli bilgilerini çalan trojan değil o kısımda hilenin sahibine güvenine bağlı.

Burada hilenin hsini anlamayan birine 2 saat anlatmak istemiyorum ama hilenin çalışması için trojan lazım.
Ha kötü niyetli bilgilerini çalan trojan değil o kısımda hilenin sahibine güvenine bağlı.

Trojan mı lazım hiç rastlamadım doğruluğundan emin misiniz?

Aynen sensin kral. Hilenin çalışması için bilgisayarı iki kişi kullanmanız lazım.

Trojan nedir bilmiyorsun değil mi a oyunu var ve bunun dosyaları var.
ESP yapmak istiyorsun offsetleri ya da karakterleri vahiy yoluyla alacaksın oda iyiymiş 6-7 senedir hile konularına merak saldım.
Sağlam bir Client ile sonradan download ilerek kıytırık VirusTotal'ini geçebilir hatta .bat ile bile VirüsTotal'i bypass edebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Offsetler cs:go tarzı oyunlarda internete düşüyor zaten. Trojana ne gerek var anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…