Hileden çok pişmanım ama bıçak çıkardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok korkuyorsan sat hocam bıçağı en azından hesapta para dursun.

"İnşallah ban yersiniz" tarzı mesaj atanlar ne yaşıyor? Oyunun hile koruması kötüyse hile açana laf atmak yerine hile sistemini güncellemeyen oyun geliştiricisine laf atsanız olmaz mı? Bu kafada gitmeye devam edersek sonumuz çok vahim olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyun geliştiricileri bu işi ciddiye alsa tabiki çok daha iyi olur.
Fakat hile kullanmak da kişinin kedini alçaltması sonuçta normalde kolsuz bir insanım ne yapsam da gümüşten dahi çıkamıyorum demek hangi rankta olursa olsun. Bu yüzden gülüp geçmek en iyisi ama elden de gelmiyor çünkü durduk yere belki kazanacağın maçı kaybediyorsun en önemlisi maçı terkedemediğin için zulüm yaşıyorsun.
İnsanların kızdığı nokta da o zulüm kısmı zaten.

Siteyi söylede biz de deneyelim şansımızı

Yaptığının kötü bir şey oldugunu idraak edebiliyosun en azindan. Baskalari gibi vurdum duymaz amann yan yattim camura battim dememissin.

Hesabın linki at da bir kontrol edeyim yer misin yemez misin diye.

VAC ban atmıyor hilen kaliteliyse. Ow'dan yersin büyük ihtimal, 11 rapor yediysen. En ufak bir harekette bile banlatabiliyorlar seni nova1 Ruslar. Yani geçmiş olsun şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ban sonrası Valve'ye yapılan açıklama.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sence 7 yıldır şikayet edilip çözülmeyen bir şeye itiraz etmek mantıklı mı? Arada bir VAC wave atıyorlar o kadar. Adam kendi (illegal) bir yol izliyor ve cezalandırma ihtimali var ki bu çok mantıklı ve gerekli biz de bunun gerçekleşmesini umuyoruz kısacası bir şey yaşadığımız yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…