Hileden çok pişmanım ama bıçak çıkardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ateisti Müslüman yapan cinsten bir olay yaşamışsın. :D ban konusu da şaibeli. Ben de aynı hatayı 2017'de yaptım ban yemem 10-12 saat sürdü. Eğer Overwatch'a düştüysen biraz sürer ban yemen. Yine de bekleyip görmek lazım. 1 ay kadar ban yemezsen muhtemelen bir daha da yemezsin.

Overwatch nasıl düşüyorum ve 5 gündür banlanmadım.

Güven faktörünüz hileden sonra kırmızı oldu mu? Kırmızı olduysa geçmiş olsun her an ban yiyebilirsiniz. Hala yeşil ise ban yememe ihtimalinizde var.

Hayır hiçbir durum yok.

Çok korkuyorsan sat hocam bıçağı en azından hesapta para dursun.

Olmuyor ban var Steam Guard etkinleştirmemişim.

İnşallah ban yersin.
Yüzde 99 çıkmasa kullanmaya devam edecektin.

Yok yemin ederim ben zaten valocuyum tam silecektim zaten abimde kızmıştı.

Merhaba herkesten özür dileyerek başlıyorum nedeni CS:GO oynamadığım için eğlencesine hile açmam. Başkaları gibi arkadaşım, kuzenim, kardeşim açtı demeyeceğim! 3 gün boyunca hile açtım CS:GO'da mevlana vb. değil sadece 1 gün aimbot ile oynadım hile diye raporlayanlar oldu sonra bende 2 gün kullanıp bıraktım sonra arkadaşım bana bir site attı ve o siteye paramı yatırdım ümitlli değildim zaten. VAC ban umurumda da değil sonra ilk kasamı bir açtım 170 dolar bıçak sonra hemen arkadaşımı aradım çıldırdım böyle sonra nasıl çekeceğiz falan senin hesabında VAC ban var mı dedi yok ama hile kullandım 2 gün önce. Acaba ban yer miyim diye sordum başka hesaba çekelim dedi ama başka hesaba çekemedik. Mecbur kendi hesabıma çektim şu an çok pişmanım ve 15 gün takas banım var 15 gün normal oynayarak dayanabilir miyim? Yani 15 gün VAC ban yemesem olur mu? Not: Raporlandım, hileleri PC'den sildim, sadece 1 gün hile gibi oynadım, şu anda hilesiz oynuyorum sizce 15 gün içinde VAC ban yer miyim? Takas banım geçsin inşallah bir daha hile açarsam Allah belamı versin.

İnşallah ban yersin.

Vallahi o şansına kalmış artık. Normal bir şekilde oynarsan belki yemeyebilirsin. Çok da üzülme 170 dolar ile dünyanın sonu gelmez.

Yaşım 13 paraya ihtiyacım var inşallah bir şey olmaz ya şu an hep normal maç atıyorum.

Hile açanlar bu şekilde acılarını paylaşsın. Moral oluyor.

Doğru diyorsun hile açmayın açtırmayın.

Garantisini kimse veremez şanslıymışsın bıçak çıkarmışsın bakalım banlanmayacak kadar da şanslı mısın :)

İnşallah ya vallahi keşke açmasaydım dua ediyorum yaşım küçük para lazım.

Şahsi tavsiyem pazarda sat çünkü her zaman ban yeme ihtimalin var ancak Overwatch şu anda aktif değil diye biliyorum en azından kimsede gözükmüyor, program tespit edilip aynı gün sonu yemediysen büyük ihtimalle yemezsin ancak işini garantiye al. Steam satışında %13 bir kestini olacak ancak ban yersen kalıcı olarak bıçağa dokunamazsın.

5 gündür yemedim bir de Steam Guard 15 gün bekletiyor zaten byno Game'de satacağım.

Güven faktörün düşmediyse yemezsin. Bu dandik oyunun ban sistemi bu kadar işte. Endişelenme. Aylarca hile kullanan insanlar tanıyorum ban yemediler. Sen 1 gün kullanıp da yemezsin.

Nereden bakacağım bunu.

VAC ban yediğiniz bir oyunla alakalı eşyaları satamıyorsunuz. Takas banı yerseniz de markette hiçbir şekilde eşya satamıyor ya da takas yapamıyorsunuz.
VAC'ı raporlarınızın incelenip hile olduğunuza karar verilmesiyle alabilirsiniz, takas banını ise zaten yemişsiniz, normalde sadece bir Steam çalışanı tarafından atılabiliyor.

Eğer daha başka herhangi bir yasaklama almazsanız 170 dolardan satabildiğiniz takdirde 3000 liranın tadını çıkarın. Yoksa geçmiş olsun.

Yok takas banı siteden geldiği için şu an güven faktörde düşmedi yani şu an bana hiçbir şey yapmadılar inşallah yapmazlar.

Eğer hile aşırı belli oluyorsa ve çok fazla rapor edildiysen incelemeye alınıp ban yiyebilirsin. Ama 1 günde kaç kere rapor edilmiş olabilirsin ki?

10 falan.

İşin tamamen şansa dayalı, takas banı açıldığı gibi başka bir hesaba at.

Ama Steam Guard banı da var. 15 gün 12 kaldı.

Kaç oyuna girdin hileyle bir de kaç kişi raporladı seni chatten söyleyen. Bir de belli ediyor muydun yani Mevlana'yı direkt anlarsın ya sen de direkt umursamadan mı vuruyordun? Hangi siteymiş hocam bir de o?

Hileyi biraz abarttım ama Mevlana falan değil. Adamları görmemiş gibi yaptım bazen aimbot vuramasın diye taradım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı