Hileden çok pişmanım ama bıçak çıkardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ByNoGame'de satma çok komisyon alıyor.

Senin dediğin suç işle polise yakalanma ile aynı mantık. Nerede etik değerler?

insanlar bunu nasıl düşünemiyor şaşırıyorum (!)

Hilesiz girdiğin ilk maçta toksik insanlar tarafından kötü oynadığın için aşağılanıp tekrar hile açıp direkt VAC yersin inşallah hocam.

Kardeşim hile açman hiç doğru değil bi kere farkındasın ama çok küfür yiyorsunuz haberiniz olsun. Ayrıca bilmiyorum takas banın var ama satabiliyorsan sat bence ona el koyamıyor vac ban.

Takas banı normaldede yiyilebiliyor diye biliyorum hocam bu guard olayları falan var onu ekleyince veya çıkarınca bi 15 gün geliyor ban.

Dostum öncelikle 1 gün açıp ban yeme ihtimalin çok düşük. Eğer 5-6 maç attıysan ve abartı vuruşlar yaptıysan ban yeme ihtimalin var. Fakat bildiğim kadarıyla her ban perma değil. 1 ay ban gibi şeyler de var. Hiçbir şey olmaz. Ayrıca yorum yazan insanlar boş yapmış hatandan dönmen gayet güzel bir şey. Bu yaşta hile açman normal merak ediyorsun sonuçta. Bir daha yapma bu da sana ders olsun dostum. (sitenin adını ver de ben de katlayayım ya.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…