Hileden çok pişmanım ama bıçak çıkardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 gündür yemedim bir de Steam Guard 15 gün bekletiyor zaten byno Game'de satacağım.

Nereden bakacağım bunu.

Yok takas banı siteden geldiği için şu an güven faktörde düşmedi yani şu an bana hiçbir şey yapmadılar inşallah yapmazlar.
ByNoGame'de satma çok komisyon alıyor.

"İnşallah ban yersiniz" tarzı mesaj atanlar ne yaşıyor? Oyunun hile koruması kötüyse hile açana laf atmak yerine hile sistemini güncellemeyen oyun geliştiricisine laf atsanız olmaz mı? Bu kafada gitmeye devam edersek sonumuz çok vahim olur. Bir insan nasıl böyle aptalca bir şey yazabiliyor aklım almıyor.

Senin dediğin suç işle polise yakalanma ile aynı mantık. Nerede etik değerler?

insanlar bunu nasıl düşünemiyor şaşırıyorum (!)

Hilesiz girdiğin ilk maçta toksik insanlar tarafından kötü oynadığın için aşağılanıp tekrar hile açıp direkt VAC yersin inşallah hocam.

Merhaba herkesten özür dileyerek başlıyorum nedeni CS:GO oynamadığım için eğlencesine hile açmam. Başkaları gibi arkadaşım, kuzenim, kardeşim açtı demeyeceğim! 3 gün boyunca hile açtım CS:GO'da mevlana vb. değil sadece 1 gün aimbot ile oynadım hile diye raporlayanlar oldu sonra bende 2 gün kullanıp bıraktım sonra arkadaşım bana bir site attı ve o siteye paramı yatırdım ümitlli değildim zaten. VAC ban umurumda da değil sonra ilk kasamı bir açtım 170 dolar bıçak sonra hemen arkadaşımı aradım çıldırdım böyle sonra nasıl çekeceğiz falan senin hesabında VAC ban var mı dedi yok ama hile kullandım 2 gün önce. Acaba ban yer miyim diye sordum başka hesaba çekelim dedi ama başka hesaba çekemedik. Mecbur kendi hesabıma çektim şu an çok pişmanım ve 15 gün takas banım var 15 gün normal oynayarak dayanabilir miyim? Yani 15 gün VAC ban yemesem olur mu? Not: Raporlandım, hileleri PC'den sildim, sadece 1 gün hile gibi oynadım, şu anda hilesiz oynuyorum sizce 15 gün içinde VAC ban yer miyim? Takas banım geçsin inşallah bir daha hile açarsam Allah belamı versin.
Kardeşim hile açman hiç doğru değil bi kere farkındasın ama çok küfür yiyorsunuz haberiniz olsun. Ayrıca bilmiyorum takas banın var ama satabiliyorsan sat bence ona el koyamıyor vac ban.

VAC ban yediğiniz bir oyunla alakalı eşyaları satamıyorsunuz. Takas banı yerseniz de markette hiçbir şekilde eşya satamıyor ya da takas yapamıyorsunuz.
VAC'ı raporlarınızın incelenip hile olduğunuza karar verilmesiyle alabilirsiniz, takas banını ise zaten yemişsiniz, normalde sadece bir Steam çalışanı tarafından atılabiliyor.

Eğer daha başka herhangi bir yasaklama almazsanız 170 dolardan satabildiğiniz takdirde 3000 liranın tadını çıkarın. Yoksa geçmiş olsun.
Takas banı normaldede yiyilebiliyor diye biliyorum hocam bu guard olayları falan var onu ekleyince veya çıkarınca bi 15 gün geliyor ban.

Merhaba herkesten özür dileyerek başlıyorum nedeni CS:GO oynamadığım için eğlencesine hile açmam. Başkaları gibi arkadaşım, kuzenim, kardeşim açtı demeyeceğim! 3 gün boyunca hile açtım CS:GO'da mevlana vb. değil sadece 1 gün aimbot ile oynadım hile diye raporlayanlar oldu sonra bende 2 gün kullanıp bıraktım sonra arkadaşım bana bir site attı ve o siteye paramı yatırdım ümitlli değildim zaten. VAC ban umurumda da değil sonra ilk kasamı bir açtım 170 dolar bıçak sonra hemen arkadaşımı aradım çıldırdım böyle sonra nasıl çekeceğiz falan senin hesabında VAC ban var mı dedi yok ama hile kullandım 2 gün önce. Acaba ban yer miyim diye sordum başka hesaba çekelim dedi ama başka hesaba çekemedik. Mecbur kendi hesabıma çektim şu an çok pişmanım ve 15 gün takas banım var 15 gün normal oynayarak dayanabilir miyim? Yani 15 gün VAC ban yemesem olur mu? Not: Raporlandım, hileleri PC'den sildim, sadece 1 gün hile gibi oynadım, şu anda hilesiz oynuyorum sizce 15 gün içinde VAC ban yer miyim? Takas banım geçsin inşallah bir daha hile açarsam Allah belamı versin.

Dostum öncelikle 1 gün açıp ban yeme ihtimalin çok düşük. Eğer 5-6 maç attıysan ve abartı vuruşlar yaptıysan ban yeme ihtimalin var. Fakat bildiğim kadarıyla her ban perma değil. 1 ay ban gibi şeyler de var. Hiçbir şey olmaz. Ayrıca yorum yazan insanlar boş yapmış hatandan dönmen gayet güzel bir şey. Bu yaşta hile açman normal merak ediyorsun sonuçta. Bir daha yapma bu da sana ders olsun dostum. (sitenin adını ver de ben de katlayayım ya.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı