Hileden çok pişmanım ama bıçak çıkardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kanka git yeni hesap aç yatır 5 dolar çek oraya bıçağı trade ban bitince de gidersin satarsın o hesaba Premium falan alıp devam edersin.

diğer türlü ban yersen bıçağa yazık olur

Kanka git yeni hesap aç yatır 5 dolar çek oraya bıçağı trade ban bitince de gidersin satarsın o hesaba Premium falan alıp devam edersin.

Diğer türlü ban yersen bıçağa yazık olur.

Hesaba 5 dolar yatirmanin sebebi de Steam level 2 yapıp kullanamadığın özellikleri aktif etme.

Son düzenleme:
Eğer internal bir yazılım ise oyun tespit ediyor ve güven faktörünu düşürmeye başlıyor hemen o bıçağı sat başka bir oyun itemine dönüştür ve 1 hafta sonra trade yap.

Ben yanlış okumuşum sanırım dostum bence itemi sat en azindan o parayla oyun falan alirsin ya da baska oyun itemine dönüştürüp yeni CS hesabi açar oraya atarsin oradan da tekrar bıçak alırsın fakat komisyonlarla bıçak fiyatı düşecektir.

Siz tehdit ediyorsunuz Steam hesabını at da raporlayalım diye. Ben de atıyorum cool mu oldum şimdi?

4 senedir o sektördesin, hesap geçen senenin hesabı madalya vs. hak getire.
Anlıyorum.

18 senelik hesaplar AutoWall oynadığımız için ban yiyor. Sen çok düşünme bunları, çıkamazsın işin içinden

Aynen güzelim benim harikasın, hackersın. Valve'ın daima bir adım önündesin.

Aynen güzelim benim harikasın, hackersın. Valve'ın daima bir adım önündesin.

Her zaman 1 adım önde olduğunu düşünsen de VAC 5 adım öndedir.(esoterik 2015) Tüm maç kayıtların, sistem bilgisi, aktif openprocess'ler, açık programlar ve aktif sürücüler, tüm logların, özetle hile kullanan herhangi birini manuel olarak tespit edip banlamaları için gereken delillere kolayca erişebilirler. Ama bunu hiçbir zaman yapmadılar.
Şu ana kadar şikayet üzerine hiçbir hesap VAC yemedi. Sistem sandığınız şekilde işlemiyor. Her şey aslında çok basit, biraz fazla bilmek gerekiyor.

İnşallah ban yersin kardeşim.
Bir insan neden hile kullanır ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…