Hinata Naruto'yu aldattı mı?

lamba

Picopat
Katılım
6 Mayıs 2023
Mesajlar
186
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir boruto bilgileri dinliyordum bilgide borutonun gözüyle alakalı idi bilgi ise sasukenin rinneganı ile hyuuganın byokuganının birleşimi oldunu söylüyordu yani hinata Naruto'yu aldattı mı?
 
Narutonun çakrası uchiha çakrasıyla birleşirse, gözünde şaringan olan kişi rinnegan sahibi olma ihtimali oluyor. Narutonun çakrası hyuuga ile birleşirse, gözünde byakugan olan kişi jogan sahibi olması gibi küçük bir ihtimal oluyor. Naruto, ashuranın öz torunu olduğu için, ashuranın çakrasının izlerini taşıyor, bu da indranın(ilk doğuştan şaringanlı) öz torununun soyundan gelen birinin çakrasıyla birleşince indra ve aşuranın babası olan hagoromonun doğuştan gelen gözünü(rinnegan) uyandırıyor. Byakugan ve şaringanlı biri çocuk yaparsa, ikisinin birleşimi, kombinasyonu olmuyor, bir gözde byakugan diğer gözde şaringan olarak doğabiliyor sadece çok küçük ihtimalle fakat genelde ikisinden birine sahip oluyorlar. Hinata, sasukeden çocuk yapmış olsaydı bile, sasuke doğuştan şaringanlı olduğu için az önce yazdığım senaryo gerçekleşirdi. Naruto veya Sasukeden biri kadın olsaydı ve çocukları olsaydı doğuştan rinneganlı çocuk doğma ihtimalı vardı. Sarada ve boruto da çiftleşse çocukları rinneganlı olmaz çünkü boruto, naruto gibi saf ashura çakrası taşımıyor, çocuklar şaringanlı, byakuganlı doğabilir. Joganın genetik geçişleriyle ilgili bir ipucu yok buradan sonra ne desek teori olur.
 
Son düzenleme:
Naruto'nun çakrası uchiha çakrasıyla birleşirse, gözünde şaringan olan kişi rinnegan sahibi olma ihtimali oluyor. Naruto'nun çakrası hyuuga ile birleşirse, gözünde byakugan olan kişi jogan sahibi olması gibi küçük bir ihtimal oluyor. Naruto, ashuranın öz torunu olduğu için, ashuranın çakrasının izlerini taşıyor, bu da indranın(ilk doğuştan şaringanlı) öz torununun soyundan gelen birinin çakrasıyla birleşince indra ve aşuranın babası olan hagoromonun doğuştan gelen gözünü(rinnegan) uyandırıyor. Byakugan ve şaringanlı biri çocuk yaparsa, ikisinin birleşimi, kombinasyonu olmuyor, bir gözde byakugan diğer gözde şaringan olarak doğabiliyor sadece çok küçük ihtimalle fakat genelde ikisinden birine sahip oluyorlar. Hinata, sasukeden çocuk yapmış olsaydı bile, sasuke doğuştan şaringanlı olduğu için az önce yazdığım senaryo gerçekleşirdi. Naruto veya sasukeden biri kadın olsaydı ve çocukları olsaydı doğuştan rinneganlı çocuk doğma ihtimalı vardı. Sarada ve boruto da çiftleşse çocukları rinneganlı olmaz çünkü boruto, Naruto gibi saf ashura çakrası taşımıyor, çocuklar şaringanlı, byakuganlı doğabilir. Joganın genetik geçişleriyle ilgili bir ipucu yok buradan sonra ne desek teori olur.

Yani aldatmadı?

@@Picasso Mossana cevap verecek misiniz?
 
Son düzenleme:
Yani aldatmadı?

@@Picasso Mossana cevap verecek misiniz?
Sasukede rinnegan var diye kafan sasukeyle aldatmış olabilir diye karışmış olabilir ama sasukenin rinneganı doğal rinnegan değil, narutonun çakrası sayesinde uyanmış bir rinnegan. Kökü narutoda. Tasarım olarak narutonun çocukları tam olarak annesinin ve babasının birleşimi, narutonun küçüklüğüne ikizi kadar benzeyen boruto nasıl başkasından olabilir lütfen mantık çerçevesinde düşünün adamın yüzdeyüz kopyası resmen. Ya da narutonun yanak çizgilerini alan himawari nasıl başka bir kişiden olabilir? Borutonun gözüne bakıp aldattı mı diye merak ederken bir yandan da borutonun suratına baksaydın keşke biraz, narutonun kopyala yapıştır hali olduğunu görür bunu sormazdın. Yine de gözlerle ilgili bilgiler verdim gözlerde dahil bir mantık hatası olmadığını belirtmek için ve kafandaki soru işaretini silmek için. Seri boyunca doğumundan beri narutoya aşık olan hinata, 24 sene önce seri ilk başladığından beri her bölümde narutoya aşkını gördüğümüz hinata evlendikten sonra neden, hangi motivasyonla ne sonuç bekleyerek aldatsın? Naruto dünyayı kurtarmış adam, daha iyisini bulacak değil hinata ki zaten 24 sene boyunca aşık olup evlenip sonra çocuğu başkasından yapacak hiç akıl mantık işi değil.

Bak bakalım tasarıma, çocuk narutodan değil de başkasından gibi mi duruyor?
 

Dosya Ekleri

  • mv_kv.png
    mv_kv.png
    534,9 KB · Görüntüleme: 39

Geri
Yukarı