Hiper Hadron 500W nasıldır?

mesheoo

Decapat
Daha fazla  
Hiper Harmony(editten once hadron yazıyordu) 500W kasalı bir sistem aldım. Bu markaya fazla güvenilmiyor. Ben de kırsalda oturuyorum, elektrik kesintisi çok oluyor. Bu kasa beni ne kadar idare eder veya PSU sıkıntı çıkardığında anakartta hasar olur mu? (MSI A320M-A Pro) 1 yıl idare etse yeter, değiştiririm sonra zaten. Edit: çok pardon hadron değil harmony yani psu nun markası hiper. Hadron değil.

Son düzenleme:
1 yıl uzun bir süre ve kesin olacak veya olmayacak denemez. Hayırlı olsun umarım sıkıntı çıkmadan kullanırsınız. Ama elektrik kesintisi çok oluyorsa risk daha fazladır bilginiz olsun.

Resmi sitesinde bile teknik verilerini bulamadım, gerisini siz hayal edin. Powerin sıkıntı çıkarmasına gerek yok evdeki elektrikte bir sıkıntı çıksa, sistemin içerisindeki bir bileşende sıkıntı çıksa her türlü sistemin zarar görme ihtimali mevcut. Bırakın koruma sistemlerini, verimlilik sertifikası bile olmayan bir güç kaynağından bahsediyoruz. Sistemin düzgün çalışması için bütün koşulların mükemmel işlemesi, asla bir aksilik yaşanmaması lazım. Bunları garanti edebiliyorsanız alın kullanın, bunların garantisini kendinize veremiyorsanız bütçenizi arttırıp gerçek bir güç kaynağı alın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı