Çözüldü Hiper Zoe kasada SATA SSD yuvası nerededir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

efeyakn

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımın anakartının tek M.2 SSD girişi olduğu için SATA SSD almaya karar verdim, nasıl takıldığı ve nereye takıldığını araştırırken kasada sabitleyecek yerini bulamadım, yardımcı olabilir misiniz?

https://www.incehesap.com/hiper-zoe-3x120mm-rainbow-gaming-atx-350w-kasa-fiyati-59922/

Dosya Ekleri

• IMG_0234.jpeg
    IMG_0234.jpeg
    140,1 KB · Görüntüleme: 39
Takmak icin aparat lazım diyor bazı yerlerde size gösterdiğim yere nasıl monteleyeceğim?
Kasaya takmanız için tek gereken şey vida, o vidalarıda siz temin edeceksiniz. Arkasında vida delikleri oluyor, oradan vidalayacaksınız. HDD veya SSD yuvasına sahip kasalarda aparat gerekebilir, onuda kasa temin eder.

SSD'lerin hepsinde, M.2'lerde dahil sadece SSD çıkar.

Hocam 3 ay önceden tahmin etmissiniz sanırım bilgisayar oyunlara girince kendi kendine kapanmaya ve 10 dk boyunca acılmamaya başladı PSU kaynaklı olduğunu düşünüyorum bir yorumunuz var mı?

Evet yuksek ihtimal PSU kaynaklı sen yine de OCCT ile Power test yapıp dene ben Hiper'den komple kurtuldum hem kasasından hem PSU'sundan.

Hocam Power testin sonucunda PSU kaynaklı sorun olduğunu nasıl anlayacağım yardımcı olur musunuz testi yaptıktan sonra sonuçları yazsam.
Voltaj degerlerini atman lazim. Test sirasinda atacaksin tabii ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı