Çözüldü Hiper Zoe kasada SATA SSD yuvası nerededir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

efeyakn

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımın anakartının tek M.2 SSD girişi olduğu için SATA SSD almaya karar verdim, nasıl takıldığı ve nereye takıldığını araştırırken kasada sabitleyecek yerini bulamadım, yardımcı olabilir misiniz?

https://www.incehesap.com/hiper-zoe-3x120mm-rainbow-gaming-atx-350w-kasa-fiyati-59922/

Dosya Ekleri

• IMG_0234.jpeg
    IMG_0234.jpeg
    140,1 KB · Görüntüleme: 39
Iyi bir macuna benziyor aslinda. Sogutucuyu dogru taktigina emin misin?

Hocam doğru taktım vidalarını sonuna kadar sıktım açıp bakarım fotoğrafını atarım size.

Sağa sola asla oynamıyor ama macunu mu as sıktım tekrar açıp ekleyeceğim.

Hocam hayırlı olsun işlemci özgürlügünü ilan etti neden böyle olduğunu anlamadım ne yapmalıyım.

Dosya Ekleri

• IMG_1355.jpeg
    IMG_1355.jpeg
    162,1 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1356.jpeg
    IMG_1356.jpeg
    229,6 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Hocam doğru taktım vidalarını sonuna kadar sıktım açıp bakarım fotoğrafını atarım size.

Sağa sola asla oynamıyor ama macunu mu as sıktım tekrar açıp ekleyeceğim.

Hocam hayırlı olsun işlemci özgürlügünü ilan etti neden böyle olduğunu anlamadım ne yapmalıyım.
Hocam saç kurutma makinesi ile stok soğutucunun metal kismini isit. Sonra islemcinin etrafindan dikkatlice tut yavas yavas sag sol yap. Pinlere cok dikkat et. Eline gelene kadar sag sol yap.

Hocam saç kurutma makinesi ile stok soğutucunun metal kismini isit. Sonra islemcinin etrafindan dikkatlice tut yavas yavas sag sol yap. Pinlere cok dikkat et. Eline gelene kadar sag sol yap.

Hocam cıktı işlemciyi taktım bunun nedeni nedir fazla mı sıkmışım ne yapmalıyım şimdi işlemci takılı fanı da takmalı mıyım?

Hocam cıktı işlemciyi taktım bunun nedeni nedir fazla mı sıkmışım ne yapmalıyım şimdi işlemci takılı fanı da takmalı mıyım?
Amd stok faninin sorunu hocam. Senin yaptigin bir hata yok.

Şu an durum böyle macunda herhangi bir sorun var mı geri takayım mi?

Istersen macunu yenile. Ama sanirim macun kotu. Cunku 95 derece stok fanla bile normal degil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı