HIQ gh up alınır mı?

BenSamet

Hectopat
Daha fazla  
HIQ hg up adında bir suplement gördüm. Daha önce muadilini bir yerde görmedim. Büyüme hormono vs. arttırıyormuş. Fitness gelişimime etkisi nasıl olur? Boy uzamasına etki eder mi?

HIQ hg up adında bir suplement gördüm. Daha önce muadilini bir yerde görmedim. Büyüme hormono vs. arttırıyormuş. Fitness gelişimime etkisi nasıl olur? Boy uzamasına etki eder mi?
kanka bende onu çok merak ediyorum ya boy uzatır mı, natural mi, sağlığa bir zararı var mı falan

Kanka bende onu çok merak ediyorum ya boy uzatır mı, natural mi, sağlığa bir zararı var mı falan.

Ben aldım kanka arjinin ve ornitin birleşminin büyüme hormonu arttırdığı söyleniyor. Biraz araştırdım yabancı kaynaklardan onlar da doğruluyor. Daha kullanalı 3 gün oluyor. Eğer 10-15 gün sonra tekrar hatırlatırsan sonuçları detaylı bir şekilde yazabilirim.

Ben aldım kanka arjinin ve ornitin birleşminin büyüme hormonu arttırdığı söyleniyor. Biraz araştırdım yabancı kaynaklardan onlar da doğruluyor. Daha kullanalı 3 gün oluyor. Eğer 10-15 gün sonra tekrar hatırlatırsan sonuçları detaylı bir şekilde yazabilirim.

Hocam etkisini gördünüz mü? Detaylı olarak bu konuya veya benim konumda detaylı bilgi verebilir misiniz?

Enjeksiyon olarak vurulan testosteron hariç hiçbir ürün, sizin testosteron seviyenizi sınırından fazla artırmaz.

Eğer testosteron eksikliğiniz varsa, bu tür ürünler genellikle kendi seviyesine gelmeye yardımcı olur. Onun dışında olduğunuz yerde testosteron seviyeniz kendisini sayar.

Enjeksiyon olarak vurulan testosteron hariç hiçbir ürün, sizin testosteron seviyenizi sınırından fazla artırmaz.

Eğer testosteron eksikliğiniz varsa, bu tür ürünler genellikle kendi seviyesine gelmeye yardımcı olur. Onun dışında olduğunuz yerde testosteron seviyeniz kendisini sayar.
Konuda büyüme hormonundan bahsedilmiş ?

Konuda büyüme hormonundan bahsedilmiş ?
Neyden bahsedildiği önemli değil, içeriğinde öyle yazıyor. Hiçbir ürün büyülü bir şekilde uzamayı, testosteron seviyesini artırmayı, 10 katı güçlenmenizi sağlamaz. Bu çıkarımın yapılması gerekiyor. Büyümeye belki %1 katkısı olur ama o da ne kadar önemli kullanıcıya kalmış.

Sonuç?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı