HIQ gh up nedir?

Daha fazla  
Adından da anlaşılacağı üzere, growth hormon üretimini desteklediği söyleniyor. Sizce bu doğru mu, yoksa şişirme bir ürün mü? Şahsen MK677 harici büyüme hormonu üretimini artıracak natural bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz, sizce faydası olur mu Gh salınımına?

Vazgeçtim dediğiniz gibi. Dbol olma ihtimali yüksek hiç gerek yok. Bir de mk zaten aman aman süper bir ürün değil. Güvenim kaçtı şahsen uyku kalitem arttı vb diyen o satın alanlarda büyük ihtimal, sallıyor. Çünkü 1 haftada 92 cm belden 87 Cm'ye düşürmüş bir arkadaş öyle yazmış. Uydurmuşlar resmen.

Bir de son olarak hocam. Legal olarak satılan supplementler arasında, testo salınımını destekleyen veya gh ı destekleyen supplementler var Grizzone HIQ vb sitelerde. Bunların %10 bile olsa bir desteği olur mu? Ona göre alıp deneyebilirim. Maddi sıkıntım yok.

Testo değeriniz normalse onlarda cok bir oynama yapmaz. Normalin altındaysa deneyebilirsiniz. Onlar yerine bitkisel kür öneririm, kesin sonuc alırsınız.

Testo değeriniz normalse onlarda cok bir oynama yapmaz. Normalin altındaysa deneyebilirsiniz. Onlar yerine bitkisel kür öneririm, kesin sonuc alırsınız.
bitkisel kür zarar verirmi ilk olarak. Nasıl birşey pek bilmiyorum. Testo değerlerime baktırmadım hiç kan testinde çıkmıyor sanırım. Ama normaldir bi sorunum yok. Birde bu bitkisel kürü biraz açarmısınız ne oluyor tam. 16-17 yaş kullanmasında sakınca var mı

bitkisel kür zarar verirmi ilk olarak. Nasıl birşey pek bilmiyorum. Testo değerlerime baktırmadım hiç kan testinde çıkmıyor sanırım. Ama normaldir bi sorunum yok. Birde bu bitkisel kürü biraz açar mısınız ne oluyor tam? 16-17 yaş kullanmasında sakınca var mı?
Yapay bir şey kullanmıyorsunuz hocam tamamen bitkilerden yapılıyor. Zararı olmaz.

3 adet keçiboynuzu kırarak kaynamış suya atın, çeyrek çay kaşığı öğütülmüş zencefil ekleyin. 2-3 dakika kadar kısık ateşte tutun sonra süzgeçte süzerek üstü kapalı bir şekilde 10 dakika demlenmesini bekleyin ve her akşam yatmadan önce için. Bu döngü en az 3 ay kadar tekrar edin ve sonra 1 ay ara verip tekrar bir 3 ay daha devam ettirebilirsiniz.

Nerede satılıyor ki ve nelere yardımcı oluyor bu dediğiniz bitkisel kürler faydaları ne yani? Demir dikeni falan mı?

Doğal testo değerinde belli oranda artış oluyor.

3 adet keçiboynuzu kırarak kaynamış suya atın, çeyrek çay kaşığı öğütülmüş zencefil ekleyin. 2-3 dakika kadar kısık ateşte tutun sonra süzgeçte süzerek üstü kapalı bir şekilde 10 dakika demlenmesini bekleyin ve her akşam yatmadan önce için. Bu döngü en az 3 ay kadar tekrar edin ve sonra 1 ay ara verip tekrar bir 3 ay daha devam ettirebilirsiniz.
faydaları neler tam olarak bodybuildinge?

Doğal testo değerinde belli oranda artış oluyor.
hocam peki bitkisel kür sayılırmı bilmemde şu tribulus terressiz gibi bitkisel vitaminlerde testoya yardımcı olur mu?

Faydaları neler tam olarak bodybuildinge?

Hocam peki bitkisel kür sayılırmı bilmemde şu tribulus terressiz gibi bitkisel vitaminlerde testoya yardımcı olur mu?

Doğal testoyu belli oranda arttıyor faydası bu. Dediğiniz vitamini bilmiyorum ama satılanların çoğu eğer testo değeriniz normalse çok iş yapmıyor.

üzgünüm konuya geç dahil oldum ama steroid değilde ithal supplement satan güvenilir bir yer bilen varmıdır yohimbine gaba vs bulabileceğimiz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı