Arkadaşlar indirimle HIQ protein tozu bayağı ucuzlamış. Proteinocean'dan bile ucuza geliyor. Bu şey protein tozu değil mi? Daha önce bu markadan almadım kutusu da farklı. HIQ High Pro+ 510gr
Bence HIQ alma ama.
Arkadaşlar indirimle HIQ protein tozu bayağı ucuzlamış. Proteinocean'dan bile ucuza geliyor. Bu şey protein tozu değil mi? Daha önce bu markadan almadım kutusu da farklı. HIQ High Pro+ 510gr
eyw kral önerin için. kreatin için önerebileceğin bir marka var mı peki.Bigjoy önerebilirim ama HIQ kalitesiz denemez fiyat olarak olursa alın HIQ'yu.
Güzel aromadır salted caramel tavsiye ederimHIQ protein tozu için hangi aroma önerirsiniz pankekin üstüne dökmek için salted caramel nasıl deneyen var mı?
HIQ fiyatı sebebiyle önermezdim fakat şu an uygun diğer markalara göre, alınır.
Güzel aromadır salted caramel tavsiye ederim.
Her türlü güzel. Ben sos olarak kullanmıyorum, içiyorum. Denemen lazım. Garanti olsun diyorsan çikolatadan şaşmaSalted caramel içerken mi daha iyi oluyor sos yaparak mı testo taylandan gördüm ha bire sos olarak yiyormuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.